search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:08
MENU CLOSE

Σοκ στις ΗΠΑ – Αστυνομικός χτυπάει βάναυσα 12χρονη μαθήτρια επειδή τσακώθηκε με συμμαθήτριά της (Σκληρό Video)

08.04.2016 09:19
Σοκ στις ΗΠΑ - Αστυνομικός χτυπάει βάναυσα 12χρονη μαθήτρια επειδή τσακώθηκε με συμμαθήτριά της (Σκληρό Video) - Media

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη των ΗΠΑ βίντεο που δείχνει τη στιγμή που αστυνομικός με μία λαβή σηκώνει στον αέρα μαθήτρια σχολείου και την πετά με δύναμη στο έδαφος.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε σχολείο στο Σαν Αντώνιο του Τέξας, όταν ο αστυνομικός παρενέβη για να χωρίσει δύο συμμαθήτριες που τσακώνονταν.

Στο σοκαριστικό βίντεο φαίνεται ο αστυνομικός να σηκώνει στον αέρα την δωδεκάχρονη μαθήτρια και αμέσως να την πετάει στο έδαφος. Η μικρή μαθήτρια έχασε τις αισθήσεις της από την βάρβαρη επέμβαση του αστυνομικού.

Πριν μερικούς μήνες τον γύρο του κόσμου είχαν κάνει οι εικόνες από την βίαιη επέμβαση αστυνομικού σε σχολείο των ΗΠΑ, απ’ όπου και απομάκρυνε βάναυσα μαθήτρια που φέρεται να έκανε φασαρία.

Πριν σχεδόν έναν χρόνο αστυνομικός είχε τραβήξει όπλο σε πάρτι εφήβων, τρομοκρατώντας τους νεαρούς που διασκέδαζαν.

Τα περιστατικά αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας στις ΗΠΑ αποτελούν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο. Σύμφωνα με την Washington Post 1.000 πολίτες, οι περισσότεροι εκ των οποίων μαύροι, δολοφονήθηκαν το 2015 από αστυνομικά πυρά. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:08