search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:28
MENU CLOSE

Η χιονάτη

09.05.2011 10:51
oldphotos130493173171.jpg

Με  τα παλιά κόμματα εξουσίας που δεν μπορούν να συνεννοηθούν για να σώσουν τη χώρα τα έχει η Ντόρα Μπακογιάννη και όπου σταθεί κι όπου βρεθεί εξαπολύει τα πυρά της… Εχει τους λόγους της που φωνάζει όσο μπορεί η θυγατέρα του Κ. Μητσοτάκη:

Με  τα παλιά κόμματα εξουσίας που δεν μπορούν να συνεννοηθούν για να σώσουν τη χώρα τα έχει η Ντόρα Μπακογιάννη και όπου σταθεί κι όπου βρεθεί εξαπολύει τα πυρά της… Εχει τους λόγους της που φωνάζει όσο μπορεί η θυγατέρα του Κ. Μητσοτάκη: Πρώτον για να υπενθυμίσει την διαθεσιμότητά της να προσφέρει (από κάποια υπουργική θέση) σε όποια   προσπάθεια εθνικής σωτηρίας. Δεύτερον και κυριότερο, για να εμφανιστεί ως η άσπιλη και αμόλυντη χιονάτη που εμφανίστηκε ως εκ θαύματος παρθενογένεσης στο πολιτικό μας σύστημα. Μη. Μ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50