search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:39
MENU CLOSE

Αιμίλιος Χειλάκης – Αθηνά Μαξίμου: Γιατί σταματήσαμε τη διαδικασία υιοθεσίας

08.04.2016 15:31
Αιμίλιος Χειλάκης - Αθηνά Μαξίμου: Γιατί σταματήσαμε τη διαδικασία υιοθεσίας - Media

​Στους λόγους για τους οποίους σταμάτησαν τη διαδικασία υιοθεσίας παιδιού, αναφέρθηκαν οι ηθοποιοί Αθηνά Μαξίμου και ο Αιμίλιος Χειλάκης μιλώντας στο περιοδικό «Hello».

 
​Στους λόγους για τους οποίους σταμάτησαν τη διαδικασία υιοθεσίας παιδιού, αναφέρθηκαν οι ηθοποιοί Αθηνά Μαξίμου και ο Αιμίλιος Χειλάκης μιλώντας στο περιοδικό «Hello».

Όπως σημειώνουν, η διαδικασία είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα και η νομοθεσία είναι τόσο αυστηρή που τελικά αποθαρρύνει τους υποψηφίους γονείς.

«Κάναμε μια πρώτη κουβέντα. Αλλά όταν πήραμε έναν πάκο με χαρτιά που έπρεπε να μελετήσουμε και να συμπληρώσουμε, με θέματα όπως “αν θέλεις παιδί τελείως υγιές και μωρό μπορεί να πάρει δέκα χρόνια”, “αν δε σε νοιάζει το φύλο ή η ηλικία ή αν έχει ένα μικρό πρόβλημα μπορεί να πάρει 3-4 χρόνια’’, σταματήσαμε. Μπαίνεις σε διλήμματα εξίσου ψυχοφθόρα με το να μην έχεις παιδί», λέει η Αθηνά Μαξίμου.

Από την πλευρά του, ο Αιμίλιος Χειλάκης αναφέρει: «οι συνθήκες σε κάνουν να περιμένεις 5 – 6 χρόνια και καταρρακώνεσαι, σε κάνουν να μετανιώνεις για την επιλογή σου, σε αντιμετωπίζουν σαν να είσαι εν δυνάμει παιδόφιλος.Καλά κάνει ο Νόμος και προστατεύει τα  παιδιά, αλλά είναι τόσο αυστηρός που κάποια στιγμή σε αποθαρρύνει! Είναι τόσο ομιχλώδες το τοπίο, που δεν ξέρεις αν αυτό που πας να κάνεις είναι παράνομο ή σύννομο… Επίσης, το ότι είμαστε ηθοποιοί δεν θεωρείται σταθερό και ασφαλές επάγγελμα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:39