search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:51
MENU CLOSE

Κόβει την ανάσα: Πολυκατοικία έπεσε, σαν να ήταν από τραπουλόχαρτα (Video)

09.04.2016 06:58
Θρήνος στη Ρωσία: Στους 24 οι νεκροί από την κατάρρευση κτηρίου - Media

Η κάμερα κατέγραψε το περιστατικό. Η κατασκευή με έναν εκκωφαντικό θόρυβο έπεσε σαν να ήταν κατασκευή από τραπουλόχαρτα και τη φύσηξε κάποιος.

 

 

Η κάμερα κατέγραψε το περιστατικό. Η κατασκευή με έναν εκκωφαντικό θόρυβο έπεσε σαν να ήταν κατασκευή από τραπουλόχαρτα και τη φύσηξε κάποιος.

Το περιστατικό συνέβη στην Κωνσταντινούπολη, σε μια υπό ανέγερση πολυκατοικία. Η στατικότητα της ήταν ένα χάλι, αλλά κανείς δεν είχε δώσει σημασία. Οι περαστικοί αμέριμνοι διέσχιζαν το δρόμο. Ένα βουητό και στη συνέχεια ένας εκκωφαντικός θόρυβος και το κτίσμα διαλύθηκε.

Έπεσε και χτύπησε ένα κτίριο που ήταν απέναντι, μέσα σε ένα σύννεφο από σκόνη καδρόνια, πέτρες και σίδερα. Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε, ούτε από τους περαστικούς ούτε από τους κατοίκους του άλλου κτίσματος.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:50