search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:52
MENU CLOSE

Βγήκαν μαχαίρια τα ξημερώματα στον Πειραιά – Στο νοσοκομείο τραυματισμένος μετανάστης

10.04.2016 08:15
Άδειασε από πρόσφυγες ο Πειραιάς, έξι μήνες μετά - Media

Συμπλοκή για άγνωστη αιτία μεταξύ προσφύγων σημειώθηκε, τα ξημερώματα της Κυριακής, στην Πύλη Ε2, του Πειραιά, με έναν τραυματία. 

 

Συμπλοκή για άγνωστη αιτία μεταξύ μεταναστών σημειώθηκε, τα ξημερώματα της Κυριακής, στην Πύλη Ε2, του Πειραιά, με έναν τραυματία.

Άνδρες του Λιμενικού που βρίσκονταν στην περιοχή τον εντόπισαν τον τραυματισμένο Τυνήσιο, μαχαιρωμένο στο πόδι, και κάλεσαν ασθενοφόρο.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και παραμένει νοσηλευόμενος για παρακολούθηση.  

Έρευνες για την υπόθεση διενεργεί το Λιμενικό.

Στο μεταξύ, πρόσφυγες από τη Συρία καταγγέλλουν στο «Π» ότι ο καβγάς έγινε μεταξύ μεθυσμένων Τυνήσιων και Μαροκινών οι οποίοι καθημερινά δημιουργούν εντάσεις.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι άνθρωποι αυτοί -που έχουν κλέψει τα ταξιδιωτικά έγγραφα Σύρων προσφύγων και έχουν αλλάξει τις φωτογραφίες- έχουν καταφέρει να φτάσουν παράνομα στον Πειραιά με φορτηγά.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:52