search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:59
MENU CLOSE

Χταπόδι το έσκασε από…ενυδρείο

13.04.2016 07:43
Και όμως τα χταπόδια περπατούν στο βυθό της θάλασσας με τα δυο τους πλοκάμια σαν πόδια (Video) - Media

Απίστευτο και όμως αληθινό, ένα χταπόδι από το Εθνικό Ενυδρείο της Νέας Ζηλανδίας «απέδρασε» από το ενυδρείο και γύρισε στη θάλασσα.

 

Απίστευτο και όμως αληθινό, ένα χταπόδι από το  Εθνικό Ενυδρείο της Νεας Ζηλανδίας «απέδρασε» από το ενυδρείο  και γύρισε στη θάλασσα.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ενυδρείου το χταπόδι παρατήρησε πως το καπάκι της γυάλας του ήταν λίγο ανοικτό μετά τις διαδικασίες συντήρησής. Το χταπόδι δεν έχασε χρόνο, έσπρωξε το καπάκι, βγήκε έξω από τη γυάλα και αφού «περπάτησε» στον διάδρομο του ενυδρείου άνοιξε το σιφόνι μιας αποχέτευσης και «χάθηκε» στον ωκεανό.

 «Αν και ο σωλήνας είναι περίπου 15 εκατοστά, τα χταπόδια είναι αρκετά ευέλικτα και μπορούν να περάσουν από τόσο στενά περάσματα» δήλωσε ο διευθυντής του ενυδρείου Ρόμπ Γιάραλ, ενώ και το προσωπικό του ενυδρείου ενημέρωσε πως  το χταπόδι άφησε «σημάδια» από την απόδρασή του στο πάτωμα του ενυδρείου. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:58