search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:51
MENU CLOSE

Χήρα βρίσκει μυστικό σημείωμα αγάπης από τον σύζυγό της μήνες μετά το θάνατό του! (Photo)

28.04.2016 16:01
Χήρα βρίσκει μυστικό σημείωμα αγάπης από τον σύζυγό της μήνες μετά το θάνατό του! (Photo) - Media

Ένα ρομαντικό μήνυμα από τον θανόντα σύζυγό της ανακάλυψε σκαλισμένο πίσω από έναν πάγκο μια χήρα, μήνες μετά τον θάνατό του…

Ένα ρομαντικό μήνυμα από τον θανόντα σύζυγό της ανακάλυψε σκαλισμένο πίσω από έναν πάγκο μια χήρα, μήνες μετά τον θάνατό του, σύμφωνα με χρήστη του μέσου κοινωνικής δικτύωσης Imgur.

Ο χρήστης ανήρτησε φωτογραφία από το σκαλισμένο σημείωμα για την οποία έγραψε: «Βρήκα ένα σημείωμα από τον πατέρα μου στη μητέρα μου όταν κατακερμάτισα τον παλιό πάγκο της. Ο πατέρα μου πέθανε στις 26 Φεβρουαρίου, στην ηλικία των 51 ετών, από ρήξη αρτηρίας. Έφτιαξε αυτόν τον πάγκο για τη μητέρα μου όταν εκείνη ασχολήθηκε με την χάραξη μετάλλων».

Το σημείωμα αγάπης γράφει:

« Σ’ αγαπώ, Μπέκα. Όποια μέρα κι αν είναι, ελπίζω να είναι μια καλή. Ο Θεός πραγματικά άκουσε τις προσευχές μου την μέρα που μου έδωσε εσένα.

Ξέρω ότι αυτές οι μέρες είναι οι καλύτερες που θα ζήσω ποτέ, και είμαι χαρούμενος που βρίσκεσαι σε αυτές.

Δεν ξέρω αν θα το δεις ποτέ αυτό, αλλά αν το κάνεις, απλώς να ξέρεις ότι σ’ αγαπάω πάρα πολύ. Αν υπάρχει ένα πράγμα που θέλω στη ζωή μου, αυτό είναι να είμαι τόσο καλός σ’ εσένα όσο είσαι εσύ σ’ εμένα. Αν το καταφέρω αυτό, θα είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο.

Σ’ αγαπάω όμορφη σύζυγο,

Μέιζον».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:50