19/10/2019 14:34:05

Χήρα βρίσκει μυστικό σημείωμα αγάπης από τον σύζυγό της μήνες μετά το θάνατό του! (Photo)

Χήρα βρίσκει μυστικό σημείωμα αγάπης από τον σύζυγό της μήνες μετά το θάνατό του! (Photo) - Media


Ένα ρομαντικό μήνυμα από τον θανόντα σύζυγό της ανακάλυψε σκαλισμένο πίσω από έναν πάγκο μια χήρα, μήνες μετά τον θάνατό του, σύμφωνα με χρήστη του μέσου κοινωνικής δικτύωσης Imgur.

Ο χρήστης ανήρτησε φωτογραφία από το σκαλισμένο σημείωμα για την οποία έγραψε: «Βρήκα ένα σημείωμα από τον πατέρα μου στη μητέρα μου όταν κατακερμάτισα τον παλιό πάγκο της. Ο πατέρα μου πέθανε στις 26 Φεβρουαρίου, στην ηλικία των 51 ετών, από ρήξη αρτηρίας. Έφτιαξε αυτόν τον πάγκο για τη μητέρα μου όταν εκείνη ασχολήθηκε με την χάραξη μετάλλων».

Το σημείωμα αγάπης γράφει:

« Σ’ αγαπώ, Μπέκα. Όποια μέρα κι αν είναι, ελπίζω να είναι μια καλή. Ο Θεός πραγματικά άκουσε τις προσευχές μου την μέρα που μου έδωσε εσένα.

Ξέρω ότι αυτές οι μέρες είναι οι καλύτερες που θα ζήσω ποτέ, και είμαι χαρούμενος που βρίσκεσαι σε αυτές.

Δεν ξέρω αν θα το δεις ποτέ αυτό, αλλά αν το κάνεις, απλώς να ξέρεις ότι σ’ αγαπάω πάρα πολύ. Αν υπάρχει ένα πράγμα που θέλω στη ζωή μου, αυτό είναι να είμαι τόσο καλός σ’ εσένα όσο είσαι εσύ σ’ εμένα. Αν το καταφέρω αυτό, θα είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο.

Σ’ αγαπάω όμορφη σύζυγο,

Μέιζον».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.