search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:12
MENU CLOSE

«Πολιτική δήλωση ήταν τα γυμνά οπίσθια μου», λέει η Μαντόνα (Photos)

05.05.2016 13:27
Η Μαντόνα στην κουζίνα: Πώς περνά η βασίλισσα της ποπ την καραντίνα! (Videos) - Media

Η εμφάνιση της στο Met Gala της Νέας Υόρκης συζητήθηκε όσο καμία άλλη.

 

Η εμφάνιση της στο Met Gala της Νέας Υόρκης συζητήθηκε όσο καμία άλλη. Η 58χρονη ποπ σταρ εμφανίστηκε με ένα εντελώς αποκαλυπτικό ρούχο(?) , με υπογραφή Givenchy, που άφηνε σε κοινή θέα τόσο το στήθος, όσο και τα οπίσθια της. άλλοι το χαρακτήρισαν, πολύ προχωρημένο, άλλοι κακόγουστο, άλλοι προκλητικό. Πολλοί στάθηκαν στο εάν συμβαδίζει τέτοιο ρούχο με την …ηλικία της.

Αυτό ακριβώς ήταν και το θέμα για την Μαντόνα. Και ιδού τι έγραψε η βασίλισσα της ποπ στο Instagram, λύνοντας όλες τις απορίες:

«Το ντύσιμο μου ήταν μια πολιτική δήλωση και μια δήλωση μόδας. Το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν ότι μια γυναίκα δεν επιτρέπεται να εκφράσει την σεξουαλικότητά της μετά από μία ηλικία είναι η απόδειξη ότι ακόμα ζούμε σε μια σεξιστική και ρατσιστική απέναντι στην ηλικία, κοινωνία. Δεν φοράω παρωπίδες και δεν θα το κάνω ποτέ. Δεν μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή αν δεν είμαστε πρόθυμοι να ρισκάρουμε και να τολμήσουμε. Ετσι άλλαξε η Ιστορία. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα με τον τρόπο που ντύνομαι είναι απλά μια αντανάκλαση της προκατάληψης σας. Δεν φοβάμαι να δείξω το δρόμο σε όλα τα κορίτσια πίσω μου! Η Nina Simone είπε κάποτε: Ο ορισμός της ελευθερίας δεν περιέχει φόβο. Δεν θα απολογηθώ για τίποτα, θα παραμείνω αντάρτισσα σε αυτή τη ζωή αλλά και σε όλες τις άλλες. Ακολουθήστε με στον αγώνα μου για την ισότητα των δύο φύλων!»

Πολιτική δήλωση για την ισότητα των δύο φύλων, έκανε με αυτό τον τρόπο η Μαντόνα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:07