17/10/2019 02:26:25

Το λεωφορείο του μέλλοντος δεν θα «κολλάει» ποτέ στην κίνηση - Δείτε γιατί (Video)

Το λεωφορείο του μέλλοντος δεν θα «κολλάει» ποτέ στην κίνηση - Δείτε γιατί (Video)  - Media

 

Όταν λέμε «μέλλοντος» μη φανταστείτε στο μακρινό μέλλον, αλλά σύντομα, πολύ σύντομα. Ήδη κάποια από αυτά δοκιμάζονται να βγουν στην κυκλοφορία.

Κινέζοι σχεδιαστές φαίνεται πως βρήκαν τη λύση οι αστικές συγκοινωνίες να είναι πάντα στην ώρα τους και να μην «κολλάνε» ποτέ στην κίνηση. Δημιούργησαν ένα τεράστιο λεωφορείο, το οποίο πιάνει από το πεζοδρόμιο μέχρι το διάζωμα του δρόμου.

Το μήκος του αγγίζει τα 60 μέτρα και είναι εξαιρετικά ψηλό. Τόσο ψηλό που κυριολεκτικά «καταπίνει» τα αυτοκίνητα, περνάει από πάνω τους (η μια ρόδα αγγίζει το πεζοδρόμιο και η άλλη βρίσκεται στο ειδικά διαμορφωμένο διάζωμα.

Ήδη το λεωφορείο αυτό έκανε τις πρώτες δοκιμές του και έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις για την ταχύτητα, την ακρίβεια και το ότι δεν κολλά στην κίνηση. Στην ψηφιακή αναπαράσταση δείχνει να τα πηγαίνει περίφημα. Μένει μόνο να βγει στην…κίνηση

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.