14/08/2020 03:55:53

Οι πιο βλακώδεις, επικίνδυνες και χυδαίες δηλώσεις της εβδομάδας!

Οι πιο βλακώδεις, επικίνδυνες και χυδαίες δηλώσεις της εβδομάδας! - Media

Ο κύριος Συρμαλένιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  δηλώνει ότι δεν συμφωνεί με τη διάταξη που αυξάνει το ΦΠΑ στα νησιά αλλά  «Δεν μπορώ όμως να μην ψηφίσω το πολυνομοσχέδιο γιατί έτσι θα έκανα το χατίρι της αντιπολίτευσης και της Νέας Δημοκρατίας που ουρλιάζει»

Στη συνέχεια, ο κύριος Καμένος, ο αρχηγός των ΑΝΕΛ  και υπουργός της κυβέρνησης  ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ  μια μέρα αφού ψήφισε τα μετρά ο ίδιος και το κόμμα του δήλωσε:  «Η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά είναι μία πράξη εγκληματική, μία απόφαση αντισυνταγματική και είναι μία απόφαση για την οποία θέλω να σας πω ότι δώσαμε μεγάλη μάχη μέσα και έξω από τη Βουλή».

Αμέσως μετά την δόξα της παραδοξολογίας εζήλωσε ο κ. Βούτσης ο πρόεδρος της Βουλής: « στα όρια της αντισυνταγματικότητας είναι η αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά» δήλωσε για ότι είχε ο ίδιος επίσης ψηφίσει μια μέρα πριν.

Σε αυτό το πρωτοφανές για τα πολιτικά χρονικά ρεσιτάλ γελοιότητας δεν θα μπορούσε να απέχει κι η κυρία Βαγενά: «Δεν μας τρομάζουν τα 99 χρόνια διάρκειας του ταμείου Αποκρατικοποιήσεων. Εδώ η Ελλάδα ήταν υπό Τουρκική σκλαβιά για 400 χρόνια και άντεξε. Έχουμε ως λαός μεγάλες αντοχές».

Παρών στην ακατάσχετη ανοησιολογία δήλωσε κι ο κυβερνητικός βουλευτής «τσόντα» του ΣΥΡΙΖΑ κύριος  Κυρίτσης, πολιτική προσωπικότητα εγνωσμένης αξίας και βαρύτητας : «ο ΣΥΡΙΖΑ ψηφίστηκε για να μετακυλήσει τα βάρη στους μενουμευρωπαίους και αυτό ακριβώς κάνει».

Ο Διχασμός και το μίσος καλά κρατούν …

Η πιο ενδιαφέρουσα ωστόσο δήλωση των τελευταίων ωρών ανήκει στον  υπουργό κ. Κατρούγκαλο:  «Η συμφωνία με τους δανειστές δεν είναι Βάρκιζα γιατί δεν παραδόθηκαν τα όπλα, δηλαδή η εξουσία».

Ο εμφύλιος συνεχίζεται …

Τέλος στην πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας δεν παρέλειψε να παρέμβει κι ο διακεκριμένων ικανοτήτων στρατηγικός σύμβουλος του πρωθυπουργού αξιότιμος κύριος Καρανίκας με αξιοσημείωτες αντιπαραθέσεις αλλά και επιστημονικές απόψεις για την αντιμετώπιση του καρκίνου.

Δυστυχώς οι διαστάσεις της γελοιότητας αλλά και οι καταιγιστικοί ρυθμοί που αυτή αναπαράγεται ως κυρίαρχη πολιτική άποψη  και ιδεολογία ξεπερνά κάθε δυνατότητα αντιμετώπισης της .

Υγιαίνετε!

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.