search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:15
MENU CLOSE

Μπιγιονσέ: Οι σχεδιαστές δεν ήθελαν να δώσουν ρούχα στις Destiny’s Child

08.06.2016 06:38
Μπιγιονσέ: Οι σχεδιαστές δεν ήθελαν να δώσουν ρούχα στις Destiny’s Child - Media

Τι κι αν σήμερα είναι μια από τις πιο γνωστές γυναίκες τραγουδίστριες στον πλανήτη και όλοι οι σχεδιαστές ρούχων «σφάζονται» στα πόδια της για να φορέσει τις δημιουργίες τους.

 

Τι κι αν σήμερα είναι μια από τις πιο γνωστές γυναίκες τραγουδίστριες στον πλανήτη και όλοι οι σχεδιαστές ρούχων «σφάζονται» στα πόδια της για να φορέσει τις δημιουργίες τους. Αυτό δεν ίσχυε για την εποχή που η Μπιγιονσέ ήταν μέλος του συγκροτήματος Destiny’s Child και έκανε τα πρώτα βηματά της στη μουσική βιομηχανία.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η τραγουδίστρια όταν παρέλαβε το βραβείο για το Fashion Icon 2016, λέγοντας πως όταν ξεκίνησε ως μέλος των Destiny’s Child κανένας μόδιστρος υψηλής ραπτικής δεν ήθελε να δώσει τα ρούχα του για τις κοπέλες του συγκροτήματος.  Όπως αποκάλυψε, τα πρώτα ρούχα και κουστούμια των Destiny’s Child τα σχεδίασε η μητέρα της μαζί με τον θείο της.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:14