17/06/2019 19:20:42

Εξοργιστική απόφαση δικαστηρίου: Νομιμοποιεί την κτηνοβασία

Εξοργιστική απόφαση δικαστηρίου: Νομιμοποιεί την κτηνοβασία - Media

 

Μια πραγματικά εξωφρενική απόφαση ενός δικαστηρίου στον Καναδά έχει προκαλέσει εντονότατες αναταραχές στην κοινή γνώμη και θεωρείται βέβαιο πως θα φέρει την αναθεώρηση απαρχαιωμένων νόμων και ορισμών της χώρας.

Συγκεκριμένα, ένας άνδρας ο οποίος καταδικάστηκε για τον κατ’εξακολούθηση βιασμό των δυο θετών του κορών αθωώθηκε από τις κατηγορίες για κτηνοβασία επειδή, όπως σχεδόν ομόφωνα απεφάνθη το δικαστήριο, «δεν υπήρξε διείσδυση».

Ο άνδρας, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των θυμάτων του, άλειψε φυστικοβούτυρο στις κοπέλες για να αναγκάσει το σκύλο να τις γλείψει. Εν συνέχεια προσπάθησε να αναγκάσει το σκύλο να έχει σεξουαλική επαφή με τις κοπέλες αλλά απέτυχε.

Όλοι ένορκοι, πλην ενός, βρήκαν τον κατηγορούμενο αθώο για την κατηγορία της κτηνοβασίας, βασιζόμενοι στον ορισμό που έχει δοθεί στον όρο από το 1954 και κρίνοντας πως, δίχως να υπάρχει διείσδυση δεν κρίνεται ως έγκλημα.

Αυτή η απόφαση απειλεί να θέσει ένα εξαιρετικά άσχημο δεδικασμένο για μελλοντικές παρόμοιες υποθέσεις και υπάρχουν σοβαρές αντιδράσεις από ζωοφιλικές οργανώσεις και ακτιβιστές υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων.

Πηγή: Russia Today

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.