search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:09
MENU CLOSE

«Όχι» της ΕΠΟ για επαγγελματική διαιτησία

10.06.2016 17:26
Κορωνοϊός: Εντοπίστηκε κρούσμα στην Εθνική Ελπίδων - Media

 

Δεν αλλάζει στάση στο θέμα της διαιτησίας η Ομοσπονδία. Όπως μετέδωσε ο «ΣΠΟΡ FM 94,6», το αίτημα των 12 συλλόγων της Superleague, όπως διαμορφώθηκε βάσει του πρότζεκτ του Χρήστου Πανόπουλου, συζητήθηκε αναλυτικά στα γραφεία της ΕΠΟ όπου βρέθηκαν οι εκπρόσωποι των ομάδων, καθώς κι ο Γιώργος Μποροβήλος.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Λίγκας είχε δηλώσει πως δεν υπήρξε κάτι ουσιαστικό στη συζήτηση και λίγο αργότερα ήρθε κι η επιβεβαίωση… Η Ομοσπονδία λοιπόν απέρριψε την πρόταση στο σύνολό της, τονίζοντας πως δεν υπάρχει καμία ευρωπαϊκή χώρα όπου η διαιτησία ανήκει στη διοργανώτρια του πρωταθλήματος. Αντιπρότεινε μάλιστα, τη λύση ξένου αρχιδιαιτητή και αρχιπαρατηρητή.

Μένει να φανεί η αντίδραση των ομάδων, οι οποίες έχουν γνωστοποιήσει πως σε περίπτωση που η πρόταση περί επαγγελματικής διαιτησίας δεν γίνει αποδεκτή, τότε δεν θα κατέβουν στο προσεχές πρωτάθλημα.

 

Πηγή: SDNA

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:08