search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:03
MENU CLOSE

Χτύπησαν ποδηλάτη με taser για να περάσει ο Ομπάμα – Οργή από Αμερικανούς πολίτες (Video)

10.06.2016 17:50
Χτύπησαν ποδηλάτη με taser για να περάσει ο Ομπάμα - Οργή από Αμερικανούς πολίτες (Video) - Media

 

Ένα περιστατικό αστυνομικής βίας, για την προστασία της διέλευσης του Ομπάμα, έχει προκαλέσει την οργή Αμερικανών πολιτών.

Συγκεκριμένα, η αυτοκινητοπομπή του Αμερικανού προέδρου μετέφερε τον Ομπάμα στο στούντιο της δημοφιλούς εκπομπής «The Tonight Show». Ένας ποδηλάτης πέρασε άθελά του από μια διασταύρωση που θα διέσχιζε η αυτοκινητοπομπή και δέχθηκε επίθεση από αστυνομικούς.

Με το που είδαν οι αστυνομικοί τον άτυχο άντρα όρμησαν κατά πάνω του, τον έριξαν από το ποδήλατό του και τον χτύπησαν με taser, προκειμένου να περάσει με ασφάλεια από το σημείο Ομπάμα. Πολλοί χρήστες των social media κατηγόρησαν την αστυνομία για υπερβολική αντίδραση, επικρίσεις που γίνανε εντονότερες όταν μαθεύτηκε ότι οι αστυνομικοί πέρασαν αργότερα και χειροπέδες στον ποδηλάτη. Τον συνέλαβαν, μάλιστα, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50