search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:07
MENU CLOSE

Σία Αναγνωστοπούλου: Στη 2η θέση με την υψηλότερη ανεργία η Δυτική Ελλάδα

11.06.2016 13:40
Αναγνωστοπούλου: Έχουμε πληρώσει ακριβά το «πατρίς - θρησκεία - οικογένεια» - Media

«Με τον νέο αναπτυξιακό νόμο διαμορφώνονται οι κανόνες για ίση και δίκαιη ανάπτυξη σε όλη την Ελλάδα», ανέφερε η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου.

 

«Με τον νέο αναπτυξιακό νόμο διαμορφώνονται οι κανόνες για ίση και δίκαιη ανάπτυξη σε όλη την Ελλάδα», ανέφερε η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας Σία Αναγνωστοπούλου, προσερχόμενη στο αναπτυξιακό συνέδριο που πραγματοποιείται στην Πάτρα, με πρωτοβουλία της εφημερίδας «Πελοπόννησος».

Όσον αφορά τη Δυτική Ελλάδα, η οποία όπως είπε η Σία Αναγνωστοπούλου «βρίσκεται στη δεύτερη θέση με την υψηλότερη ανεργία, είναι σημαντικό ότι θα περιλαμβάνεται στον νέο αναπτυξιακό νόμο, ως περιοχή που χρειάζεται μέγιστη ένταση βοήθειας, για να μπορέσει να ξαναπάρει μπροστά». Ακόμη, διατύπωσε την εκτίμηση ότι «ο νέος νόμος θα ενισχύσει τη βιομηχανία και τον αγροτοδιατροφικό τομέα της Δυτικής Ελλάδας».

Όσον αφορά τον τουρισμό, η Σία Αναγνωστοπούλου είπε ότι «η περιοχή δεν έχει εκμεταλλευθεί όσο θα έπρεπε τον συγκεκριμένο τομέα» και πρόσθεσε ότι όσον αφορά στη συμβολή της για την προώθηση του τουρισμού, δεσμεύεται πως θα ξαναλειτουργήσει το τμήμα τουριστικών επιχειρήσεων του ΤΕΙ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:06