search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 19:42
MENU CLOSE

Ρευστότητα προβλέψεων για το Brexit

14.06.2016 15:54
Ρευστότητα προβλέψεων για το Brexit - Media

 

Απόλυτη ρευστότητα επικρατεί στις προβλέψεις σχετικά με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της 23ης Ιουνίου στο Ηνωμένο Βασίλειο για την παραμονή ή αποχώρηση της χώρας από την Ε.Ε.

Την ίδια ημέρα που oι εταιρείες στοιχημάτων συνεχίζουν να προβλέπουν να υπερισχύει το “ναι” (δηλαδή, η παραμονή στην Ε.Ε.), έστω και μειωμένο σε σχέση με πέρσι, προβάδισμα 7 ποσοστιαίων μονάδων καταγράφει η εκστρατεία υπέρ του Brexit, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση, που διεξήχθη μέσω διαδικτύου και δημοσιεύτηκε σήμερα.

Το 47% των πιθανών ψηφοφόρων δηλώνει ότι θα επιλέξει την έξοδο από την ΕΕ σε σύγκριση με το 40% που επιθυμεί να παραμείνει η χώρα του εντός της ΕΕ, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που έγινε σε δείγμα 2.497 ανθρώπων. Η εταιρεία δημοσκοπήσεων TNS επισημαίνει ότι το 13% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι δεν έχει αποφασίσει τί θα ψηφίσει ή ότι δεν σκοπεύει να πάει να ψηφίσει. Μια δημοσκόπηση του ινστιτούτου TNS που δημοσιεύτηκε την περασμένη εβδομάδα έδινε στην εκστρατεία υπέρ της εξόδου προβάδισμα 2%, στο 43%.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 19:42