search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:34
MENU CLOSE

Πέθανε παιδάκι από τη ζέστη μέσα σε αυτοκίνητο

17.06.2016 09:15
Πέθανε παιδάκι από τη ζέστη μέσα σε αυτοκίνητο - Media

Ένα τρίχρονο αγόρι πέθανε από τη ζέστη σε αυτοκίνητο στο Χιούστον, ανέφεραν οι αρχές.

 

Ένα τρίχρονο αγόρι πέθανε από τη ζέστη σε αυτοκίνητο στο Χιούστον, ανέφεραν οι αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το παιδί περιπλανιόταν έξω από το σπίτι και μπήκε στο αυτοκίνητο στην προσπάθειά του να πάρει ένα παιχνίδι, ανέφερε η αστυνομία.

Οι κλειδαριές ασφαλείας του αυτοκινήτου για κάποιο λόγο ενεργοποιήθηκαν και το παιδί δεν μπορούσε να βγει. Σύμφωνα με τους πληροφορίες το παιδί έμεινε στο αυτοκίνητο για περισσότερο από μισή ώρα όταν οι γονείς του συνειδητοποίησαν και το αναζήτησαν. Οι γονείς του μόλις το βρήκαν κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο ανέφερε το δίκτυο KPRC.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με καρδιακό επεισόδιο αλλά λίγο αργότερα πέθανε. Σε ανακοίνωση η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Χιούστον προειδοποίησε τους πολίτες ότι οι υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να προκαλέσουν αυξημένο κίνδυνο για καρδιακά επεισόδια, βλάβες στον εγκέφαλο και θάνατο στα παιδιά που αφήνονται σε πολύ ζεστά αυτοκίνητα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50