search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:41
MENU CLOSE

Το αντηλιακό της έκαψε το δέρμα (Photos)

19.06.2016 15:03
Το αντηλιακό της έκαψε το δέρμα (Photos) - Media

Η μικρή Ολίβια έκανε διακοπές με την οικογένειά της στο Μεξικό στις αρχές του μήνα.

Η μικρή Ολίβια έκανε διακοπές με την οικογένειά της στο Μεξικό στις αρχές του μήνα. Ωστόσο, όταν η μαμά της,  της έβαλε αντηλιακό, η μικρή συνηδειτοποίησε πως κάτι δεν πάει καλά γιατί αισθανόταν τα πόδια τις, όπου είχε βάλει το αντηλιακό, να καίγονται και να έχουν μια παράξενη αίσθηση.

 Η μαμά προσπάθησε να ξεπλύνει το αντηλιακό από τα πόδια της κόρης της ωστόσο,  το αντηλιακό είχε ήδη κάνει τη «ζημιά» του καθότι είχε αφήσει μεγάλα σημάδια στα πόδια της μικρής. Ο γιατρός που εξέτασε τη Ολίβια είπε πως δεν είχε δει ξανά κάτι σαν κι αυτό και πως τα σημάδια από το αντηλιακό ήταν σημάδια  που θα είχαν προκληθεί αν «είχε ψεκαστεί με ένα μπουκάλι οξύ».

Όπως εξήγησε η μαμά, το αντηλιακό σπρέι το αγόρασε στο Μεξικό και ήταν μιας εταιρείας που γνώριζε και είχε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν.Τώρα η Ολίβια φορά καλσόν για να κρύβει τα σημάδια στα πόδια της γιατί φοβάται πως οι συμμαθητές και οι φίλοι της θα την κοροϊδέψουν.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09