search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 05:32
MENU CLOSE

Ζήσε μαύρε μου να φας τριφύλλι

24.09.2009 18:04

Όντως η νίκη του Ολυμπιακού επί της Άλκμααρ ήταν μεγάλη και θεωρήθηκε ως επιτυχία του Σωκράτη Κόκκαλη που «ταρακούνησε» τα νερά. Μένει να δούμε αν όντως γύρισε η κατάσταση ή ήταν πυροτέχνημα.

Όντως η νίκη του Ολυμπιακού επί της Άλκμααρ ήταν μεγάλη και θεωρήθηκε ως επιτυχία του Σωκράτη Κόκκαλη που «ταρακούνησε» τα νερά. Μένει να δούμε αν όντως γύρισε η κατάσταση ή ήταν πυροτέχνημα.

Η προηγούμενη εβδομάδα σημαδεύτηκε από… συγκλονιστικές εμφανίσεις των ομάδων μας στην Ευρώπη. Κι αν ο Ολυμπιακός κατάφερε να «κλέψει» το ματς με τους Ολλανδούς, οι άλλοι δύο «μάγεψαν» με την απόδοσή τους. Ο Παναθηναϊκός του μεγάλου Τεν Κάτε δέχτηκε μια ακόμη τριάρα στην Ευρώπη και οι «πράσινοι» ελπίζουν μόνο ότι τρίτωσε το κακό. Γιατί αν περιμένουν από τον προπονητή τους… ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι.

Η ΑΕΚ έκανε υπέροχη εμφάνιση στην Αγγλία. Κόντρα στην μισή Έβερτον δέχτηκε τέσσερα γκολ στο ρελαντί και θα μπορούσε να δεχτεί κι άλλα τόσα. Μετά από όλα αυτά η απορία είναι για ποιο λόγο θέλουν να παίζουν οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη. Μα για την κονόμα, για τι άλλο;

Αν προσθέσουμε τις συγκλονιστικές ευρωπαϊκές εμφανίσεις ΠΑΟΚ και Λάρισας τότε έχουμε ένα σκηνικό αντιπροσωπευτικό του ποδοσφαίρου μας. Αυτό το ποδόσφαιρο μας αξίζει, αυτό έχουμε (για να παραφράσουμε το πολιτικό ρητό).

Ο Ζίκο υπήρξε τεράστιος παίκτης. Σαν προπονητής, έτσι κι έτσι. Μια απορία μόνο: Πώς δέχτηκε να αναλάβει μια ομάδα την οποία δεν είχε δει ούτε σε dvd;

Το μήλο πέφτει ενίοτε κάτω από τη μηλιά. Πριν το ματς Ολυμπιακού – Καβάλας ο Σταύρος Ψωμιάδης κατέβηκε στα αποδυτήρια με ένα φάκελο και είπε: «Εδώ έχει 70.000 ευρώ. Δικά σας αν πάρετε αποτέλεσμα». Μετά την ισοπαλία οι παίκτες της Καβάλας πήραν τον φάκελο που είχε μέσα 50.000 ευρώ. «Τα υπόλοιπα αν κερδίσετε το επόμενο ματς» ήταν η απάντηση του υιού του Μάκαρου.

Μήπως βιάστηκε ο πρόεδρος να κλείσει τον Ζίκο; Μια χαρά τα πήγε ο Μπάντοβιτς.

Μετά και από τη νέα λαμπρή εμφάνιση σε ντέρμπι οι μετοχές του Φερνάντο Σάντος ανεβαίνουν κατακόρυφα. Σε λίγο καιρό το να κερδίσει ο ΠΑΟΚ ντέρμπι θα έχει απόδοση όσο και το να πάρουν οι Κυνηγοί τις εκλογές…

Αν δει κανείς το ποδόσφαιρο που παίζουν οι 3 ομάδες της Θεσσαλονίκης, ο ΠΑΟΚ είναι με διαφορά η χειρότερη από τις άλλες δύο.

Την τέταρτη αγωνιστική είχαμε τα πρώτα λάθη της διαιτησίας. Καθαρό πέναλτι υπέρ του Άρη πνίγηκε στο ΟΑΚΑ και ένα υπέρ του Λεβαδειακού στο ματς με τον Εργοτέλη. Στη Λιβαδειά πάντως οι «άρχοντες» πρόφτασαν να ακυρώσουν και ένα καθαρό γκολ των Κρητικών, οπότε ισοφάρισαν τα λάθη.

Η μεγάλη επιτυχία της Εθνικής μπάσκετ και το χάλκινο μετάλλιο έδειξαν ότι υπάρχει βάθος παικτών και ακόρεστη δίψα για διάκριση. Του χρόνου στο Παγκόσμιο έχουμε μεγάλες ελπίδες.

Ο Τσακίρης στηρίζει τον Φερέιρα και καλά κάνει εφόσον τον πιστεύει. Οι παίκτες του συμφωνούν με την άποψή του;

Στη Β΄ Εθνική οι «ομορφιές» άρχισαν από πολύ νωρίς. Την πρώτη «πιστολιά» την έφαγε ο Παναιτωλικός. Και έπεται συνέχεια…

Μια εβδομάδα κράτησε η χαρά του Βούκοτιτς. Ήρθε ο «κουμπάρος» και τον καθάρισε…

Το εντυπωσιακό σερί του Ολυμπιακού στην Τούμπα επί των ημερών Γκαγκάτση συνεχίζεται. Είτε στην προεδρία της ΕΠΟ είτε στη διοίκηση του ΠΑΟΚ, ο «Εφραίμ» δεν στεναχωρεί τον πρόεδρο…

Καλά που τον πήρε ο Ζαγοράκης για να έχει «πρόσβαση στα κέντρα εξουσίας»…

Οι «πράσινες» εφημερίδες συμφώνησαν για δεύτερη φορά τον ίδιο μήνα μετά τις δηλώσεις Γιαννακόπουλου και Πατέρα. Μήπως θα έπρεπε να ανησυχούν;

Οι δε «κόκκινες» φτάνουν στα όρια της γραφικότητας αναφερόμενες ολημερίς στη διαιτησία την οποία «μας την πήρανε». Και δεν βρίσκεται ένας εισαγγελέας να ρωτήσει τι εννοούν…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50