search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:47
MENU CLOSE

Τα πάνω – κάτω στην πρωινή ζώνη – Φεύγει ο Λιάγκας από το Πρωινό;

25.06.2016 14:30
Από τις 6 έως τις 10 το νέο πρωινό του OPEN - Media

Ζευγάρι στη ζωή, ντουέτο και στην τηλεόραση… Λιάγκας και Σκορδά κρατούν εδώ και 9 χρόνια το τιμόνι της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης.

 

Ζευγάρι στη ζωή, ντουέτο και στην τηλεόραση… Λιάγκας και Σκορδά κρατούν εδώ και 9 χρόνια το τιμόνι της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης.

Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» ο Γιώργος Λιάγκας βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ant1, ώστε να κάνει νέα πράγματα τη νέα σεζόν και να αποχωρήσει από το ΠΡΩΙΝΟ.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το κανάλι «σκέφτεται» να τον αξιοποιήσει στην κριτική επιτροπή, σε νέα εκδοχή του “Dancing with the stars”, και συγκεκριμένα στη θέση του Γιάννη Λάτσιου. Μία άλλη εκδοχή λέει πως στο τραπέζι έχει πέσει η πρόταση να κάνει ένα late night show, ενώ μια άλλη να παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Νίκου Μουρατίδη, ο σταθμός επιθυμεί πολύ τη δημιουργία ενός late night show, το οποίο θα λέγεται «Τρεις Σωματοφύλακες», και θα το παρουσιάζουν Λιάγκας, Αρναούτογλου και Κωστόπουλος.

Πηγή: star.gr

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:47