search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:28
MENU CLOSE

Οι υπέρμαχοι του Brexit… σβήνουν το site που υποσχόταν 350 εκατ. λίρες για το βρετανικό ΕΣΥ

27.06.2016 12:32
Οι υπέρμαχοι του Brexit… σβήνουν το site που υποσχόταν 350 εκατ. λίρες για το βρετανικό ΕΣΥ - Media
 
Μετά τον ηγέτη του UKIP Νάιτζελ Φάρατζ, τώρα και ο ιστοχώρος της καμπάνιας υπέρ της εξόδου της Βρετανίας από την Ε.Ε. εξαφανίζει τη δέσμευση για χρηματοδότηση του ΕΣΥ της χώρας με ποσό ύψους 350 εκατομμυρίων λιρών, το οποίο, σύμφωνα με τους «Brexiters» αντιστοιχούσε στη μηνιαία συνεισφορά του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ε.Ε.
 
Ο ιστοχώρος, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «ο επίσημος προϋπολογισμός του Ηνωμένου Βασιλείου για την Ε.Ε. αντιστοιχεί σε 350 εκατομμύρια λίρες την εβδομάδα. Το ποσό αυτό αντιστοιχεί με το κόστος κατασκευής ενός νοσοκομείου του ΕΣΥ εβδομαδιαίως». Πλέον, το συγκεκριμένο απόσπασμα, καθώς και άλλα στοιχεία της καμπάνιας του Brexit, έχουν αντικατασταθεί από… ευχαριστίες προς τους ψηφοφόρους, ωστόσο, λόγω του ότι ο ιστοχώρος έχει αποθηκευτεί στο διαδίκτυο, οι αναγνώστες μπορούν να βρουν τις παλαιότερες δεσμεύσεις.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:27