search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:18
MENU CLOSE

Η «βιβλιόφιλη» γάτα θα παραμείνει στη βιβλιοθήκη πόλης του Τέξας (Video)

02.07.2016 15:46
Η «βιβλιόφιλη» γάτα θα παραμείνει στη βιβλιοθήκη πόλης του Τέξας (Video) - Media
 
Πριν από έξι χρόνια ο γάτος Μπράουζερ εγκαταστάθηκε στη δημοτική βιβλιοθήκη της πόλης Γουάιτ Σέτλμεντ στο Τέξας, με αποστολή να απαλλάξει το κτίριο από ανεπιθύμητους εισβολείς, δηλαδή, από ποντίκια.
 
Έκτοτε ο Μπράουζερ (Φυλλομετρητής, στα ελληνικά) έγινε μόνιμος κάτοικος της βιβλιοθήκης και μασκότ των υπευθύνων και της πόλης. Ωστόσο, φαίνεται ότι η παρουσία του ενοχλούσε κάποιους από τους θαμώνες της βιβλιοθήκης, οι οποίοι ζήτησαν την απομάκρυνσή του, επικαλούμενοι αλλεργικές αντιδράσεις. Μάλιστα, αρχικά το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε να διώξει τον συμπαθή γάτο.
 

Ωστόσο, το θέμα της επικείμενης «έξωσης» του γάτου πήρε μεγάλες διαστάσεις, καθώς σχεδόν σε όλο τον κόσμο υπήρξαν αντιδράσεις για το ενδεχόμενο ο Μπράουζερ να ξεσπιτωθεί. Τελικά το δημοτικό συμβούλιο του Γουάιτ Σέτλμεντ συνεδρίασε εκτάκτως με μοναδικό θέμα την παραμονή ή μη του γάτου στη βιβλιοθήκη.
 
Το αποτέλεσμα μάλλον δεν πρέπει να εκπλήξει κανέναν: ο Μπράουζερ, αποφασίστηκε ομόφωνα, θα παραμείνει στη βιβλιοθήκη και θα συνεχίσει να επιτελεί το έργο του…
 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50