search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:48
MENU CLOSE

Πήγε να ψωνίσει γυμνή, σε μεγάλο πολυκατάστημα και έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό (Photos)

06.07.2016 15:14
Πήγε να ψωνίσει γυμνή, σε μεγάλο πολυκατάστημα και έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό (Photos) - Media

Οι πελάτες έτριβαν τα μάτια τους που την έβλεπαν να περιφέρεται με το καρότσι στους διαδρόμους και να βάζει πράγματα μέσα. Δεν φορούσε φούστα ή παντελόνι, ούτε καν εσώρουχο…

 

Οι πελάτες έτριβαν τα μάτια τους που την έβλεπαν να περιφέρεται με το καρότσι στους διαδρόμους και να βάζει πράγματα μέσα. Δεν φορούσε φούστα ή παντελόνι, ούτε καν εσώρουχο…

Το περιστατικό συνέβη στο ΙΚΕΑ του Πεκίνου, πριν από μερικές ημέρες. Μια Κινέζα θέλησε να εντυπωσιάσει την ώρα που ψώνιζε και αποφάσισε να το κάνει γυμνή. Την βοηθούσε για κάτι τέτοιο και το κορμί της το οποίο ήταν εξαιρετικά όμορφο.

Μπήκε στο πολυκατάστημα και φορούσε μια μακριά και στενή γκρίζα μπλούζα, την οποία είχε κατεβάσει μέχρι το γόνατο. Κανείς δεν είχε καταλάβει ότι από κάτω δεν φορούσε τίποτε.

Πήρε το καρότσι της και μόλις ανέβηκε στους επάνω ορόφους, σήκωσε την μπλούζα στο σωστό ύψος που θα έπρεπε να είναι και αποκάλυψε πως δεν φορούσε τίποτε από κάτω. Άρχισε να περιφέρεται στους διαδρόμους γυμνή μόνο με την γκρίζα μπλούζα και τα παπούτσια της.

Οι πελάτες είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό. Το ίδιο και οι υπεύθυνοι του καταστήματος που από τις κάμερες ασφαλείας έβλεπαν μια ημίγυμνη γυναίκα να ψωνίζει.

Τελικά κάποιος πήγε από πίσω της άρχισε να την φωτογραφίζει με το κινητό του και ανέβασε τις φωτογραφίες σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του πολυκαταστήματος κλήθηκε η αστυνομία και οδήγησε τη γυναίκα εκτός.

Τα σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες ήταν χιλιάδες, κάποιοι όμως μίλησαν και για μια άλλη πλευρά. Πως δηλαδή η όλη φωτογράφηση ήταν ένα διαφημιστικό κόλπο του πολυκαταστήματος για να προσελκύσει περισσότερους πελάτες. Οι ίδιοι λένε μάλιστα πως λίγες ώρες μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε οι φωτογραφίες αποσύρθηκαν ως δια μαγείας, αφού είχαν πετύχει το σκοπό τους. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50