search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:17
MENU CLOSE

Λήξη συναγερμού στο βρετανικό Κοινοβούλιο για φάκελο με λευκή σκόνη (Photos)

07.07.2016 13:02
Πιο κοντά στο Brexit: Πέρασε από τη Βουλή των Λόρδων η συμφωνία - Media

Αστυνομικοί είχαν αποκλείσει το κτίριο του βρετανικού κοινοβουλίου στο Γουέστμινστερ, στο Λονδίνο, ύστερα από αναφορές για «λευκή σκόνη».

 

Λήξαν θεωρείται το συμβάν στο Ουέστμινστερ, όπου νωρίτερα η αστυνομία διεξήγαγε έρευνα μετά την ανακάλυψη ενός ύποπτου πακέτου, όπως δήλωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωποι της Βουλής των Λόρδων και της Μητροπολιτικής Αστυνομίας.

«Το περιστατικό τέλειωσε. Επρόκειτο για ένα ύποπτο πακέτο το οποίο αφέθηκε στο κοινοβούλιο», ανέφερε μια εκπρόσωπος της βρετανικής αστυνομίας.

«Τέλειωσε. Η έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν υπήρχε καμιά απειλή και ο περιμετρικός αποκλεισμός ήρθη», ανέφερε ένας εκπρόσωπος της βρετανικής βουλής.

Αστυνομικοί είχαν αποκλείσει το κτίριο του βρετανικού κοινοβουλίου στο Γουέστμινστερ, στο Λονδίνο, ύστερα από αναφορές για «λευκή σκόνη».

Πολίτες και μέλη της Βουλής των Λόρδων είχαν απομονωθεί στην ταράτσα του κτιρίου.

Πιστεύεται ότι ο φάκελος με «ύποπτο» περιεχόμενο εστάλη σε μέλος της Βουλής των Λόρδων.

Εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας είχε δηλώσει νωρίτερα: ” ‘Ενα ύποπτο πακέτο παραδόθηκε σε κτίριο του βρετανικού Κοινοβουλίου. Αστυνομικοί είναι στο σημείο και ερευνούν το περιεχόμενό του”.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κανένας τραυματίες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50