17/10/2019 02:24:38

Στον δρόμο του Brexit... πέθαναν 15 σε μποτιλιάρισμα

Στον δρόμο του Brexit... πέθαναν 15 σε μποτιλιάρισμα  - Media

Δεκαπέντε άνθρωποι πέθαναν από καρδιακή προσβολή και από θερμοπληξία ενώ ήταν κολλημένοι σε ένα τεράστιο μποτιλιάρισμα, σε έναν κόμβο που τοπικά είναι γνωστός ως Brexit.

Το γιγαντιαίο μποτιλιάρισμα συνέβη σε πνιγηρές συνθήκες στην Ινδονησιακή πρωτεύουσα Τζάβα, στην έξοδο Πέτζεγκαν-Μπρέμπες.

Παγιδευμένοι στα αυτοκίνητά τους και στα λεωφωρεία σε ανυπόφορα υψηλές θερμοκρασίες, κάποιοι επιβάτες και οδηγοί άρχισαν να λιποθυμούν και άρχισαν και άρχισαν οι θάνατοι συνεχώς να αυξάνονται , αφού πολλοί ήταν αυτοί που ήταν απρόθυμοι να βγούν από τα οχήματα τους για να πάρουν λίγο αέρα.

Το υποργείο υγείας της Ινδονησίας επιβεβαιώσε πως οι νέκροι είναι 15, και έχει προειδοποιήσει τους ενήλικους με προβλήματα καρδιάς να μην επιχειρήσουν να περάσουν από τοπ σημείο, μέχρι να «σπάσει» το μποτιλιάρισμα.

Για να αποφευφχθούν κιάλλοι θάνατοι, το υπουργείο έχει τοποθετήσει μια ειδική τηλεφωνική γραμμή για τα έκτακτα περιστατικά.  

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.