search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:09
MENU CLOSE

Στον δρόμο του Brexit… πέθαναν 15 σε μποτιλιάρισμα

08.07.2016 07:28
Στον δρόμο του Brexit... πέθαναν 15 σε μποτιλιάρισμα  - Media

Δεκαπέντε άνθρωποι πέθαναν από καρδιακή προσβολή και από θερμοπληξία ενώ ήταν κολλημένοι σε ένα τεράστιο μποτιλιάρισμα, σε έναν κόμβο που τοπικά είναι γνωστός ως Brexit.

Δεκαπέντε άνθρωποι πέθαναν από καρδιακή προσβολή και από θερμοπληξία ενώ ήταν κολλημένοι σε ένα τεράστιο μποτιλιάρισμα, σε έναν κόμβο που τοπικά είναι γνωστός ως Brexit.

Το γιγαντιαίο μποτιλιάρισμα συνέβη σε πνιγηρές συνθήκες στην Ινδονησιακή πρωτεύουσα Τζάβα, στην έξοδο Πέτζεγκαν-Μπρέμπες.

Παγιδευμένοι στα αυτοκίνητά τους και στα λεωφωρεία σε ανυπόφορα υψηλές θερμοκρασίες, κάποιοι επιβάτες και οδηγοί άρχισαν να λιποθυμούν και άρχισαν και άρχισαν οι θάνατοι συνεχώς να αυξάνονται , αφού πολλοί ήταν αυτοί που ήταν απρόθυμοι να βγούν από τα οχήματα τους για να πάρουν λίγο αέρα.

Το υποργείο υγείας της Ινδονησίας επιβεβαιώσε πως οι νέκροι είναι 15, και έχει προειδοποιήσει τους ενήλικους με προβλήματα καρδιάς να μην επιχειρήσουν να περάσουν από τοπ σημείο, μέχρι να «σπάσει» το μποτιλιάρισμα.

Για να αποφευφχθούν κιάλλοι θάνατοι, το υπουργείο έχει τοποθετήσει μια ειδική τηλεφωνική γραμμή για τα έκτακτα περιστατικά.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50