search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:16
MENU CLOSE

Τα αδέρφια του μακελάρη της Νίκαιας αποκαλύπτουν: Είχε ψυχολογικά προβλήματα

16.07.2016 13:48
Τα αδέρφια του μακελάρη της Νίκαιας αποκαλύπτουν: Είχε ψυχολογικά προβλήματα - Media

 

Ο Τυνήσιος που σκότωσε 84 ανθρώπους στη Νίκαια την Πέμπτη παρακολουθείτο από ψυχολόγους για πολλά χρόνια προτού φυγει από την Τυνησία για τη Γαλλία το 2005, δήλωσε η αδελφή του.

“Ο αδελφός μου είχε ψυχολογικά προβλήματα και έχουμε δώσει στην αστυνομία έγγραφα που αποδεικνύουν ότι παρακολουθείτο από ψυχολόγους για πολλά χρόνια”, δήλωσε στο Ρόιτερς η Ράμπεμπ Μπουλέλ, αδελφή του Μοχάμεντ Λαουαϊέζ Μπουλέλ.

Την ίδια στιγμή σε συνέντευξή του στην Daily Mail ο αδερφός του, Τζαμπέρ Μπουλέλ, αποκαλύπτει πως ο αδερφός του πριν από λίγες μέρες πριν αιματοκυλήσει τη Νίκαια, σε μια επίθεση της ευθύνη της οποίας ανέλαβε ο ISIS, είχε στείλει το ποσό των 100.000 στην οικογένειά του.

 «Ο Μοχάμεντ έστειλε στην οικογένεια 240.000 δηνάρια Τυνησίας (σ.σ.: 100.000 ευρώ) τις προηγούμενες μέρες», είπε ο Τζαμπέρ Μπουλέλ

Ενώ δήλωσε πως στο παρελθόν είχε υποστεί νευρικό κλονισμό. « Θύμωνε και φώναζε και έσπαγε όλα όσα έβρισκε μπροστά του. Ήταν βίαιος και πολύ άρρωστος». Ανέφερε στη συνέντευξή του ο Τζάμπερ Μπουλέλ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:14