search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:09
MENU CLOSE

Από την κόλαση στον παράδεισο ο ΠΑΣ – Ιστορική πρόκριση στην παράταση και τώρα Άλκμααρ

21.07.2016 20:48
Από την κόλαση στον παράδεισο ο ΠΑΣ - Ιστορική πρόκριση στην παράταση και τώρα Άλκμααρ - Media

 

Ιστορική πρόκριση για τον ΠΑΣ στον επόμενο γύρο του Europa. Προηγήθηκε το θρίλερ του β’ μέρους, όπου η ελληνική ομάδα βρέθηκε να χάνει με 3-0 από τη νορβηγική Όντ, για να οδηγηθεί το ματς στην παράταση κι εκεί οι Γιαννιώτες με ένα χρυσό γκολ να σφραγίσουν την πρόκριση. Επόμενος αντίπαλος η ολλανδική Άλκμααρ. 

Οι Ηπειρώτες, έπειτα από ένα χαλαρό πρώτο ημίχρονο στο Σκίεν, όπου είχαν ευκαιρίες για να ξεμπερδέψουν με την πρόκριση κόντρα στην Οντ, έχοντας και «κάβα» το 3-0 των «Ζωσιμάδων», ήταν τραγικοί στο δεύτερο 45λεπτο και είδαν τους Νορβηγούς να τους ισοφαρίζουν το σκορ του πρώτου αγώνα!

Οι Σκανδιναβοί κατάφεραν μέσα σε ένα τρίλεπτο (55’-58’) να ξαναμπούν στο «κόλπο» με δύο γρήγορα τέρματα και έφεραν στα ίσα το συνολικό σκορ στο 89’!

Στο 108’ της παράτασης, ωστόσο, ο Κούτρης, που είχε περάσει στο ματς στο 66’, πέτυχε το ιστορικό γκολ, που φέρνει τον «Άγιαξ της Ηπείρου» στον γ’ προκριματικό του Europa League, στην παρθενική του συμμετοχή στην Ευρώπη!

Οντ (Νταγ Έιλεφ Φάγκερμο): Ρόσμπαχ, Ρουντ, Χάγκεν, Μπέργκε, Γκόγκααρντ, Σάμουελσεν (62′ Μπεργκ), Νόρντκβελε (85′ Μεσούντι), Γιένσεν (101′ Νίλσεν), Ακαμπουέζε, Γιόχανσεν, Ζεκνίνι.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Καρανίκας, Ναδάλες, Κοζορώνης (94′ Δώνης), Λίλα, Ακόστα, Γιάκος (79′ Μαμπουλού), Φερφελής (66′ Κούτρης).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:08