search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:28
MENU CLOSE

Ματαιώθηκε το ντέρμπι του Μάντσεστερ στο Πεκίνο

25.07.2016 08:05
Ματαιώθηκε το ντέρμπι του Μάντσεστερ στο Πεκίνο  - Media

To ντέρπι του Μάντσεστερ στo Πεκίνο ματαιώθηκε τέσσερις ώρες πριν ξεκινήσει στο Εθνικό Στάδιο λόγω της κατάστασης του γηπέδου, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ανακοινώνει ότι πήρε την απόφαση αυτή από κοινού με την Μάντσεστερ Σίτι.

Εκπρόσωπος της Γιουνάιτεντ δηλώνει: «Λόγω των πρόσφατων καιρικών συνθηκών, οι διοργανωτές του τουρνουά και οι συμμετέχοντες σύλλογοι πήραν την απόφαση να ματαιώσουν τα ματς που θα παίζονταν στο International Champions Cup του Πεκίνου σήμερα το βράδυ, 25 Ιουλίου.

Η ακατάλληλη για αγώνα κατάσταση του δαπέδου, μετά από πρόσφατες καταρρακτώδης βροχές, υποχρέωσε την Γιουνάιτεντ και την Σίτι να προπονηθούν στο κοντινό Ολυμπιακό Χωριό και τόσο ό Ζοζέ Μουρίνιο, όσο και ο Πέπε Γκουαρντιόλα, δήλωσαν την Κυριακή, μια μέρα πριν το ματς,  ότι υπάρχει ο κίνδυνος τραυματισμού των παικτών τους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:26