search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:00
MENU CLOSE

Καψής εναντίον Παππά: «Όλα γίνονται για να κλείσει το Mega» (Video)

25.07.2016 12:19

 

Πόλεμος Mega-κυβέρνησης, δια στόματος Μανώλη Καψή, ο οποίος, στο μεσημβρινό δελτίο του καναλιού επιτέθηκε στον Νίκο Παππά, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες γίνεται μόνο και μόνο για να κλείσει το Mega.

Προηγήθηκε, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, «κουβέντα» μεταξύ του Νίκου Παππά και ενός καναλάρχη, στα «πηγαδάκια» της εκδήλωσης του Προεδρικού Μεγάρου για τη 42η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Ο Νίκος Παππάς φέρεται να είπε ότι για το επερχόμενο κλείσιμο του Mega ευθύνονται οι ιδιοκτήες του, λέγοντας παράλληλα ότι ο ίδιος είναι «διαιτητής» όσον αφορά στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

Μιλώντας με στέλεχος καναλιού φέρεται να είπε ότι εάν οι υποψήφιοι για άδεια διαθέσουν σημαντικό ποσό ενδέχεται να δοθεί και πέμπτη, ενώ, ερωτηθείς αν θα κλείσει ένα κανάλι που πληρώνει  φόρους, απασχολεί  500 εργαζόμενους και έχει μικρό κέρδος, επειδή θα καταβάλει μικρότερο τίμημα, από τους άλλους σημείωσε ότι όλες οι προσωρινές άδειες των σταθμών έχουν λήξει τον Δεκέμβριο του 2015.

Υπενθυμίζεται ότι στο φάκελο αδειοδότησης που κατέθεσε το Mega δεν υπήρχε τραπεζική ενημερότητα.

Δείτε το σχόλιο του Μανώλη Καψή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:59