search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:06
MENU CLOSE

Επίθεση της ΝΔ σε κυβέρνηση για το έγγραφο που δημοσιοποίησε ο «Ρουβίκωνας»

02.08.2016 14:23
Μητσοτάκης σε οδηγούς ταξί: Παρερμηνεύθηκαν οι θέσεις μας για την Uber - Επίθεση Λυμπερόπουλου - Media

 

Ερώτηση προς τους αρμόδιους υπουργούς Εξωτερικών και Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, σχετικά με τη δημοσιοποίηση απόρρητου εγγράφου του ΥΠΕΞ από την ομάδα «Ρουβίκωνας», κατέθεσε ο υπεύθυνος του Τομέα Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ρεθύμνου, Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Σε δήλωσή του, ο κ. Κεφαλογιάννης τονίζει πως «η περιέλευση απόρρητων εγγράφων σε μία ομάδα, η οποία προβαίνει επανειλημμένα σε πράξεις βανδαλισμού περιουσιών και διατάραξης κοινωνικών και πολιτικών συναθροίσεων, δημιουργεί σοβαρά ερωτηματικά για την υπευθυνότητα με την οποία η κυβέρνηση διαχειρίζεται ευαίσθητα έγγραφα που αφορούν την εθνική ασφάλεια», επισημαίνοντας πως η κυβέρνηση οφείλει να διερευνήσει και να αποδώσει, άμεσα, ευθύνες γι’ αυτήν την έκνομη ενέργεια.

Σύμφωνα με τον κ. Κεφαλογιάννη, η κυβέρνηση οφείλει να διασφαλίσει ότι η αξιόποινη και πειθαρχικώς ελεγκτέα συμπεριφορά του προσώπου που διέρρευσε το διαβαθμισμένο έγγραφο αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό που δεν θα επαναληφθεί, καθώς, όπως σημειώνει, «σε αντίθετη περίπτωση, νομιμοποιεί τη λειτουργία ενός παρακρατικού μηχανισμού, ο οποίος τροφοδοτεί και θάλπει παράνομες δραστηριότητες».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50