search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:59
MENU CLOSE

Δράμα στο φινάλε για ΠΑΟΚ – Νίκη πρόκρισης με 2-1 ο Άγιαξ στο 87′

03.08.2016 20:35
Δράμα στο φινάλε για ΠΑΟΚ - Νίκη πρόκρισης με 2-1 ο Άγιαξ στο 87

 

Αυτοκτονία για ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα. Παρότι προηγήθηκε στο 4’ με τον Κλάους κι έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες, ενώ είχε και δοκάρι, ο Κλάασεν τον τιμώρησε και με δύο τέρματα χάρισε την πρόκριση στον Άγιαξ (2-1).

Οι παίκτες του Ίβιτς μπήκαν δυνατά στο ματς και μόλις στο 4’ άνοιξαν το σκορ. Ο Ροντρίγκες εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε απ’ όλους και ο Αθανασιάδης την έστειλε στα δίχτυα!

Κι ενώ όλα έδειχναν πως ο ΠΑΟΚ θα πάει στο ημίχρονο με το προβάδισμα στο σκορ, ήρθε μια απερίσκεπτη ενέργεια του Λέοβατς, ο οποίος τράβηξε τον Ράιντενβαλντ μέσα στην περιοχή και ο Τέιλορ υπέδειξε σωστά -έστω και αυστηρά- την παράβαση. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κλάασεν που έστειλε τη μπάλα στο κέντρο της εστίας και ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 76’ ο ΠΑΟΚ άγγιξε το 2-1, όταν ο Μυστακίδης έστειλε με κοντινή κεφαλιά τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 87′ έπειτα από λάθος απομάκρυνση του Λέοβατς, ο σκόρερ του πρώτου τέρματος του Άγιαξ έπιασε ένα τρομερό ευθύβολο σουτ μέσα από την περιοχή, αφήνοντας άγαλμα τον Γλύκο και τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, κάνοντας την ανατροπή και δίνοντας την πρόκριση στον Άγιαξ.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Τζαβέλλας, Κρέσπο, Λέοβατς, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Σάχοφ, Ροντρίγκες (70’ Μυστακίδης), Τζάλμα, Αθανασιάδης.

Άγιαξ (Πίτερ Μπος): Σίλεσεν, Τετέ, Βέλτμαν, Βίργκεβερ, Βέστερμαν, Ντάικς, Γκούντελι, Ράιντεβαλντ, Κλάασεν, Κασιέρα, Ντόλμπεργκ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:58