search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:23
MENU CLOSE

Η επιστροφή της Τέιλορ Σουίφτ στο Instagram (Photo-Video)

04.08.2016 07:18
Τέιλορ Σουίφτ: Το τραγούδι που άναψε φωτιές στο TikTok με περισσότερα από 1 εκατ. βίντεο σε μία εβδομάδα (Video)  - Media

 

Δυο εβδομάδες μετά τη διαρροή του βίντεο από την Κίμ Καρντάσιαν όπου η Σουίφτ περιγράφει τους διαβόητους στίχους του Κάνι Γουέστ από το 1989 ως «κοπλιμέντο», η Τέιλορ Σουίφτ επανήλθε δυναμικά στην παρουσία της στα social media χρησιμοποιώντας την νέα εφαρμογή του Instagram «Ιστορίες».

Η Σουίφτ τράβηξε βίντεο την μία από τις γάτες της και την ανέβασε το ίντερνετ κάνοντας τους θαυμαστές της να παραληρούν.  Η Ολίβια, όπως ονομάζεται η γάτα, φαίνεται να είναι πάνω στο κρεβάτι της τραγουδίστριας και να στέκεται στα δυο της πόδια.

«Τι συμβαίνει; Αισθάνεσαι  λιγότερο σαν γάτα και περισσότερο σαν σκίουρος σήμερα;» ακούγεται να ρωτά η Σουίφτ την γάτα της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:23