search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:14
MENU CLOSE

Χορηγών μίση και… πάθη

07.12.2009 12:38
oldphotos127167556527.jpg

Για τις παράπλευρες απώλειες που προκάλεσε η κόντρα ΔΟΛ και Θόδωρου Αγγελόπουλου μετά την κατάθεση αγωγής για δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για εξωσυζυγικές του ατασθαλίες χρειάστηκε να καταβληθεί πολύ μεγάλη προσπάθεια από το Μέγαρο Μουσικής για να μην πληρώσουν οι θεατές του τον «λογαριασμό».

Για τις παράπλευρες απώλειες που προκάλεσε η κόντρα ΔΟΛ και Θόδωρου Αγγελόπουλου μετά την κατάθεση αγωγής για δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για εξωσυζυγικές του ατασθαλίες χρειάστηκε να καταβληθεί πολύ μεγάλη προσπάθεια από το Μέγαρο Μουσικής για να μην πληρώσουν οι θεατές του τον «λογαριασμό». Το γεγονός ότι η Γιάννα και ο Θ. Αγγελόπουλος εκτός από την αγωγή που κατέθεσαν κατά του «Βήματος», διέκοψαν και τη χορηγία στο Μέγαρο, θέτοντας σε κίνδυνο παραστάσεις διεθνούς εμβέλειας, προκάλεσε την κινητοποίηση του ίδιου του Χρήστου Λαμπράκη. Και για να καλυφθεί το ποσό επιστρατεύθηκαν πολλοί. Και όχι μόνο ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος με τη σύζυγό του Γέλη, που πρόθυμα ανταποκρίθηκαν. Χρήματα έβαλε πρώτα απ’ όλους ο ίδιος ο κ. Λαμπράκης, ενώ πολύ μεγάλο ποσό της χορηγίας κάλυψε η εφοπλιστής Ελένη Βάτη. Χρειάστηκαν, δηλαδή, τρεις για να «καλυφθεί» η χορηγία του ενός…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50