search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:15
MENU CLOSE

Τι συμβαίνει με την υγεία της Χίλαρι Κλίντον; – Φωτιά από σχόλια στο twitter μετά από δημοσιεύματα (Photo)

08.08.2016 13:55
Τι συμβαίνει με την υγεία της Χίλαρι Κλίντον; - Φωτιά από σχόλια στο twitter μετά από δημοσιεύματα (Photo) - Media

 

Η Χίλαρι Κλίντον «τρέχει» την προεκλογική της εκστρατεία για την προεδρεία των ΗΠΑ, δείχνοντας γεμάτη ενέργεια και έτοιμη να αναλάβει τα πολυάριθμα καθήκοντά της. Είναι, όμως, έτσι;

Μια φωτογραφία, που απεικονίζει την υποψήφια των Δημοκρατικών υποβασταζόμενη από τρεις άνδρες της ασφάλειάς της να ανεβαίνει με δυσκολία σκαλοπάτια ιδιωτικής κατοικίας κάνει τον γύρο των διεθνών Μέσων Ενημερώσεις, προκαλώντας ποικίλα σχόλια στα social media.

Ολα ξεκίνησαν, όταν το Drudge Report δημοσίευσε την περασμένη Κυριακή την εν λόγω φωτογραφία, κάνοντας πολλά sites να την αναπαραγάγουν.

Οπως σημείωνε η ιστοσελίδα «δεν είναι μια ικανή και ζωντανή ηγέτης για τη χώρα αυτή». Αλλα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για πρόβλημα υγείας της Κλίντον από παλιότερη κάκωση στον εγκέφαλο.

Χωρίς καθυστέρηση ο Μπράιαν Στέλτερ του CNN έγραψε στο Twitter πως η φωτογραφία είναι από τις 24 Φεβρουαρίου σε εμφάνιση της Χίλαρι Κλίντον στην Καλιφόρνια, με το πρακτορείο Getty Images να γράφει στη λεζάντα πως είναι από τη στιγμή που η υποψήφια γλίστρησε, την ώρα που ανέβαινε τις σκάλες.

Από την άλλη πλευρά, ο Ολιβερ Γουίλις, εργαζόμενος στην προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι κατηγόρησε το Drudge Report για παραπλάνηση του κοινού μέσω εικόνων.

Η ιστοσελίδα Daily Wire, βασισμένη στη φωτογραφία, την περασμένη Πέμπτη έκανε λόγο για προβλήματα της υποψήφιας των Δημοκρατικών στον λαιμό.

Ολη αυτή η φημολογία δημιούργησε hashtag στο Twitter #HillarysHealth, με τους χρήστες να αναρωτιούνται τι συμβαίνει με την υγεία της Κλίντον.

Ο Ντόναλντ Τραμπ σε ομιλία του υποστήριξε πως «η Χίλαρι φεύγει για 5-6 ημέρες και δεν την βλέπετε. Πηγαίνει να κοιμηθεί», υπογραμμίζοντας «δεν έχει τη δύναμη ή την αντοχή».

«Εγώ λέω ότι δεν είναι αρκετά ισχυρή. Οχι, όχι, δεν είναι ένα θέμα υγείας, λέω ότι δεν είναι αρκετά ισχυρή για να γίνει πρόεδρος. Χρειαζόμαστε έναν Πρόεδρο ο οποίος μπορεί να είναι παρών 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα. Η Χίλαρι δεν μπορεί να το κάνει», πρόσθεσε ο Ντόναλντ Τραμπ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:14