search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:29
MENU CLOSE

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαιώνει την μεταγραφή του Πολ Πογκμπά για 110 εκατ. ευρώ

09.08.2016 06:41
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαιώνει την μεταγραφή  του Πολ Πογκμπά για 110 εκατ. ευρώ - Media

Η Μάντσεστερ Γιουνάτεντ έχει ανακοινώσει και επίσημα την μεταγραφή ρεκόρ των 110 εκατομμυρίων ευρώ του Πόλ Πογκμπά.

Ο 23χρονος έχει υπογράψει ένα πενταετές συμβόλαιο με την επιλογή και μιας έκτης σεζόν, αφού «οι κόκκινοι διάβολοι» ήρθαν σε συμφωνία με την Γιουβέντους.

Το ποσό των 110 εκατομμυρίων ευρώ  (93,2 εκατ. λίρες) επισκιάζει το επίσης αστρονομικό ποσό των 99 εκατομμυρίων ευρώ που είχε δώσει η Ρεάλ στην Τότεναμ για την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ.

Ο Πογκμπά είχε φύγει από την Γιουνάιτεντ πριν τέσσερα χρόνια για να κέρδισει τους τίτλους της Serie A και της Coppa Italia δύο φορές με την Γιοβέντους ενώ η φήμη του μεγάλωσε. Ο Ζοζέ Μουρίνιο έπαιξε ένα πολύ μεγάλο ρόλο για την επιστροφή του Πογκμπά στο Ολντ Τράφορντ.

«Είμαι ενθουσιασμένος που ξανασμίγω με την Γιουνάιτεντ» δήλωσε ο Πογκμπά. «Πάντα υπήρξε ένας σύλλογος που βρισκόταν σε μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου και ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον Ζοζέ Μουρίνιο».

«Παρόλα αυτά ευχαριστήθηκα πολύ τον χρόνο που πέρασα στην Γιουβέντους και έχω μερικές φανταστικές αναμνήσεις από έναν σπουδαίο σύλλογο με παίκτες που τους θεωρώ φίλους μου».

«Αλλά αισθάνομαι ότι είναι ο καιρός να γυρίσω στο Όλντ Τράφορντ. Πάντα ευχαριστιόμουν να παίζω μπροστά στους οπαδούς και ανυπομονώ να συνεισφέρω στην ομάδα. Αυτός είναι ο σωστός σύλλογος για μένα για να πετύχω αυτά που θέλω σε αυτό το άθλημα». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:28