search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:16
MENU CLOSE

Ρίο 2016: Παίκτρια ράγκμπι δέχεται πρόταση γάμου από την αγαπημένη της (Video-Photos)

09.08.2016 09:33
Ρίο 2016: Παίκτρια ράγκμπι δέχεται πρόταση γάμου από την αγαπημένη της (Video-Photos) - Media

Η Βραζιλιάνα παίκτρια του ράγκμπι Ισαντόρα Σερούγιο είναι η πρώτη αθλήτρια που δέχτηκε πρόταση γάμου στους ΟλυμπιακούςΑγώνες του Ρίο.

Η Βραζιλιάνα αθλήτρια, ετών 25, είναι μέλος της εθνικής ομάδας της Βραζιλίας που για λίγο έχασε την συμμετοχή της στο γύρο των knockout.

Μετά την απονομή των μεταλλίων των τριών πρώτων ομάδων του ράγκμπι γυναικών την Δευτέρα, η Μάρτζορι Ένγια, η κοπέλα της Σερούγιο και υπεύθυνη του σταδίου Deodoro όπου διεξαγόταν οι αγώνες, της ζήτησε να την παντρευτεί.

Η Ένγια προέβη σε μια συγινιτική ομιλία πριν το πλήθος ξεσπάσει σε χειροκροτήματα.

«Από την στιγμή που έμαθα ότι θα βρισκόταν στην ομάδα σκέφτηκα ότι πρέπει να το κάνω με τρόπο ιδιαίτερο» δήλωσε η Ένγια. «Ξέρω ότι οι άνθρωποι του ράγκμπι είναι εκπληκτικοί και ότι θα επιδοκίμαζαν την πράξη αυτή».

Το ζευγάρι είναι μαζί για 2 χρόνια.

«Είναι ο έρωτας της ζωής μου», δήλωσε η Ένγια στο BBC. «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες μπορεί να μοιάζουν το τέλος μιας περιόδου αλλά για μένα είναι η αρχή μια καινούριας ζωής με κάποιον. Ήθελα να δείξω στον κόσμο ότι η αγάπη νικά». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50