search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:34
MENU CLOSE

Μεταγραφική «βόμβα» από Πανιώνιο – «Έκλεισε» τον Ενγκόγκ

12.08.2016 12:17
Μεταγραφική «βόμβα» από Πανιώνιο - «Έκλεισε» τον Ενγκόγκ - Media

 

Σε μία πολύ δυνατή μεταγραφή ετοιμάζεται να προχωρήσει ο Πανιώνιος καθώς όπως ανακοίνωσε έχει επιτευχθεί κατ’ αρχήν συμφωνία με τον πρώην άσο της Λίβερπουλ, Νταβίντ Ενγκόγκ.

Κατ’ αρχήν συμφωνία με τον 27χρονο Γάλλο επιθετικό Νταβίντ Ενγκόγκ ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος με τους «κυανέρυθρους» να ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν μία πολύ δυνατή μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι.

Ο Ενγκόγκ αγωνιζόταν τα τελευταία δύο χρόνια στη γαλλική Ρεμς, από την οποία είχε μείνει ελεύθερος.

Ο 27χρονος Γάλλος είχε ξεκινήσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν ενώ στη συνέχεια έκανε το μεγάλο βήμα πραγματοποιώντας τη μεταγραφή του στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Στο «Άνφιλντ» έμεινε για μία τριετία (2008-2011) πριν πάρει μεταγραφή για την Μπόλτον, όπου αγωνίστηκε για τρεις σεζόν, μέχρι το καλοκαίρι του 2014, ενώ είχε ένα μικρό πέρασμα και από τη Σουόνσι.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ με ιδιαίτερη χαρά, ανακοινώνει την κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Γάλλο διεθνή επιθετικό David N’Gog.

O 27χρονος ποδοσφαιριστής, ξεκίνησε την σπουδαία καριέρα του to 2001 από την Παρί Σεν Ζερμέν με την οποία υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 2006. Στην ομάδα της πρωτεύουσας της Γαλλίας, έμεινε μέχρι το 2008, ενώ κατάκτησε και το Λιγκ Καπ Γαλλίας.

Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις του άνοιξαν την πόρτα του Αγγλικού πρωταθλήματος. Η Λίβερπουλ τον απέκτησε και αμέσως έκανε αισθητή την παρουσία του με την φανέλα της. Εμεινε για μια τριετία στο Ανφιλντ, πριν αναχωρήσει με προορισμό την Μπόλτον την φανέλα της οποίας επίσης φόρεσε για τρία χρόνια.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του, πάντα στην Αγγλία ήταν η Σουόνσι από την οποία αποχώρησε το 2014 για να επιστρέψει στην Γαλλία, όπου και αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ρεμς».

 

 

Πηγή: SDNA

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:34