search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:07
MENU CLOSE

Παραλύουν δημόσιος και ιδιωτικός τομέας

14.06.2011 05:48
Παραλύουν δημόσιος και ιδιωτικός τομέας - Media

Στις 11 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως θα πραγματοποιηθεί η κεντρική συγκέντρωση των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στα πλαίσια της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχουν προκηρύξει.

Στις 11 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως θα πραγματοποιηθεί η κεντρική συγκέντρωση των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στα πλαίσια της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχουν προκηρύξει.

Παράλληλα, συγκέντρωση σε 67 πόλεις της χώρας έχει προγραμματίσει και το ΠΑΜΕ. Στην Αθήνα η συγκέντρωση θα γίνει στις 10 το πρωί στην Ομόνοια, στον Πειραιά στις 11 στον ηλεκτρικό σταθμό και στη Θεσσαλονίκη στις 10:30 στο άγαλμα Βενιζέλου.

Λόγω της 24ωρης απεργίας τα αστικά λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, τα τρόλεϊ από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος θα κινηθεί από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και το Τραμ από τις 7 το πρωί έως τις 11 το βράδυ. Ακινητοποιημένοι θα μείνουν όλο το 24ωρο οι συρμοί του ΟΣΕ και του Προαστιακού.

Επιπροσθέτως, δεμένα θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια, καθώς η ΠΝΟ αποφάσισε 24ωρη πανελλαδική απεργία των πληρωμάτων σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων, ενώ σοβαρά προβλήματα αναμένονται και στις πτήσεις αεροσκαφών λόγω της απόφασης της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας να συμμετάσχει στην 24ωρη απεργία.

Παράλληλα, με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσει το ΕΣΥ, καθώς γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό αποφάσισαν τη συμμετοχή τους στην απεργία. Η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων έχουν εξαγγείλει 24ωρη πανελλαδική απεργία ως ένδειξη διαμαρτυρίας στο μνημόνιο. Στην απεργία συμμετέχουν και οι γιατροί του ΙΚΑ.

Στην απεργία θα συμμετάσχουν, επίσης, μικρομεσαίοι και έμποροι, όπως αναφέρεται σε κοινή ανακοίνωση της ΓΣΕΒΕΕ και της ΕΣΕΕ με τις επιχειρήσεις και τα εμπορικά καταστήματα να μένουν κλειστά από τις 12:00 έως τις 15:00.

Τέλος, απεργούν οι εργαζόμενοι στους δήμους, οι τραπεζικοί υπάλληλοι, οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50