search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:18
MENU CLOSE

Αναδίπλωση Γιλντιρίμ για τον δράστη της επίθεσης στο Γκαζίαντεπ

23.08.2016 09:39
Αναδίπλωση Γιλντιρίμ για τον δράστη της επίθεσης στο Γκαζίαντεπ - Media

Αναδίπλωση φαίνεται να υπάρχει μεταξύ των Τούρκων πολιτικών για τα όσα δηλώνουν μέχρι τώρα αναφορικά με την ταυτότητα του δράστη της επίθεσης αυτοκτονίας στο γαμήλιο γλέντι στο Γκαζίαντεπ της Τουρκίας στις 20 Αυγούστου.

Αν και ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την επόμενη της επίθεσης έδειξε ως δράστη της επίθεσης έναν ανήλικο ηλικίας από 12 έως 15 ετών, βάσει όσων δήλωναν αυτόπτες μάρτυρες, ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας, Μπιναλί Γιλντιρίμ, τώρα προσπαθεί να «μαζέψει» τα λεγόμενα του Προέδρου της χώρας.  

Μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά από υπουργικό συμβούλιο, ο Μπιναλί δήλωσε πως «δεν έχει βρεθεί ακόμα κάποιο στοιχείο αναφορικά με τον δράστη [και την ταυτότητά του]», με αποτέλεσμα οι αρχές να μην γνωρίζουν ακόμα αν πρόκειται για «παιδί ή ενήλικα».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50