search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:14
MENU CLOSE

Ο… επικός έλεγχος εφοριακών σε καντίνα- Η αντίδραση του ιδιοκτήτη (Video)

31.08.2016 08:13
Ο... επικός έλεγχος εφοριακών σε καντίνα- Η αντίδραση του ιδιοκτήτη (Video) - Media

 

“Έφοδο” σε καντίνα κάνουν δύο εφοριακοί που προσποιούνται αρχικά το ζευγάρι τουριστών. Μόλις ο ιδιοκτήτης της καντίνας δεν κόβει απόδειξη αποκαλύπτουν την ταυτότητα τους και το…γλέντι ξεκινά.

Ο ιδιοκτήτης της καντίνας παραδέχεται ότι δεν κόβει αποδείξεις, τους ρωτά γιατί δεν παίρνουν τα 27 δισ. που προσφέρει ο Αρτέμις Σώρρας και τους απειλεί με μηνύσεις.

Μάλιστα η αντίδραση του που καταγράφεται και από κάμερα και το βίντεο δημοσιοποιεί στον λογαριασμό του στο Facebook το Luben είναι “απολαυστική”.

Στην κυριολεξία “βομβαρδίζει” τους εφοριακούς με απειλές
Είναι παράνομα όλα… Οι αποδείξεις είναι παράνομες, οι εφορίες είναι παράνομες… Δεν σου δίνω τίποτα… κάνε ό,τι θέλεις, γράψε ό,τι θέλεις… δεν κόβω αποδείξεις…. Είστε μηνυόμενοι που δεν παίρνετε τα 27 δισ. του Αρτέμη Σώρρα….Έχετε ποινικές ευθύνες και εσείς. Ποια είναι η δικιά μου παρανομία; Να συνεργαστώ με εσάς που σας θεωρώ δυνάμεις κατοχής;… Που πάτε σε μαγαζιά και παθαίνει ο κόσμος εγκεφαλικά, καρδιές…Εγώ αυτή τη στιγμή τρέμω, θέλω να σας αρπάξω…Εγώ αν αυτή τη στιγμή αν πάθω κακό θα υποτροπιάσω και θα ξεσπάσω σε εσάς…Να πάτε να πάρετε τα 27 δισ….Θα πάρω την αστυνομία να σας πάω στο αυτόφωρο…Ή φεύγετε με το καλό ή σας κάνουμε μήνυση και τα περιουσιακά στοιχεία σας δεσμεύονται… Θα βρείτε μπελά.

Ποια είναι η αντίδραση των εφοριακών;

Ελα και εμεις δεν πληρωνόμαστε, αλλά έχουμε άλλον τρόπο να αντιδράσουμε, την απεργία. Και εμείς δεν θέλαμε να έρθουμε, αλλά κοίτα εδώ…ο προϊστάμενος μας έστειλε…έλα να τα βρουμε.
Που κατέληξε τελικά; Στο να του βεβαιώσουν μια παράβαση της τάξης των 150-200 ευρώ και ήταν όλοι ευχαριστημένοι.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:12