search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:36
MENU CLOSE

Η ενδεκάδα της Εθνικής μας απέναντι στο Γιβραλτάρ – Πού μπορείτε να δείτε το παιχνίδι

06.09.2016 17:26
Η ενδεκάδα της Εθνικής μας απέναντι στο Γιβραλτάρ - Πού μπορείτε να δείτε το παιχνίδι - Media

 

Απέναντι στην εθνική ομάδα του Γιβραλτάρ ξεκινάει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα το «ταξίδι» του για την εξασφάλιση ενός εισιτηρίου για το Μουντιάλ του 2018.

Η ενδεκάδα που κατεβάζει ο Γερμανός προπονητής της Εθνικής Ομάδας Μίκαελ Σκίμπε αποτελείται από τους: Καρνέζη, Παπασταθόπουλο, Μανωλά, Τοροσίδη, Τζαβέλλα, Μανιάτη, Σάμαρη, Μάνταλο, Μπακασέτα, Φορτούνη και Μήτρογλου.

Παράλληλα, αν και την αναμέτρηση την δείχνει το συνδρομητικό κανάλι OTE TV στις 21:45, η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι θα μεταδοθεί και μέσω του διαδικτυακού της καναλιού στο Youtube.

 

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Η UEFA, σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, θα προσφέρουν σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση, μέσω του επίσημου καναλιού των Εθνικών Ομάδων στο You Tube, τον αγώνα πρεμιέρα της Εθνικής Ανδρών εναντίον του Γιβραλτάρ για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Συνδεθείτε, λοιπόν, μετά τις 21:30 στο epo.gr και παρακολουθείστε την αναμέτρηση!!!»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50