search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:10
MENU CLOSE

Η αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο αποχαιρετιστήριο γράμμα του Βέλιου – Τι έστειλε σε στενό του φίλο μία ώρα πριν πεθάνει

21.09.2016 12:29
Η αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο αποχαιρετιστήριο γράμμα του Βέλιου - Τι έστειλε σε στενό του φίλο μία ώρα πριν πεθάνει - Media

 

Αλλαγή πραγματοποίησε ο Αλέξανδρος Βέλιος στην ιδιόχειρη αποχαιρετιστήρια επιστολή του, μία ώρα πριν φύγει από τη ζωή.

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη «La biri biri», ήταν ο στενός φίλος του Αλέξανδρου Βέλιου και δημοσιογράφος, Κρικόρ Τσακιτζιάν, ο οποίος και μίλησε για το τελευταίο μήνυμά του φίλου του.

Ο Αλέξανδρος Βέλιος είχε ξεχάσει να ευχαριστήσει τη σύζυγό του και έστειλε sms στον Τσακιτζιάν. «Το sms εστάλη στις 5/9, στις 13:47, μία ώρα πριν πεθάνει», είπε αρχικά ο Τσακιτζιάν. Και συνέχισε: «Ηθελε να κάνω μια διόρθωση στην ιδιόχειρη επιστολή που μου είχε δώσει. Έγραφε λοιπόν: “Κρικόρ, στο σημείο ‘γιατί νιώθω προνομιούχος’ θα προσθέσεις στη δεύτερη σειρά: ‘νιώθω προνομιούχος γιατί έφυγα δίνοντας και εισπράττοντας πολλή αγάπη και ζεστασιά από τη γυναίκα μου, Νάντια, η οποία με στήριξε με όλες τις δυνάμεις της. Ομολογώ ότι αν δεν είχα κοντά μου την ευγενική της παρουσία, με κανέναν τρόπο δεν θα μπορούσα να δώσω αυτή τη μάχη’. Τα υπόλοιπα ως έχουν. Σε φιλώ. Αλέξανδρος Βέλιος”».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50