search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:42
MENU CLOSE

Κοτζιάς: Ξεκάθαρη η στάση της ελληνικής Πολιτείας ενάντια σε κάθε μορφή αντισημιτισμού

22.09.2016 20:04
Κοτζιάς: Ξεκάθαρη η στάση της ελληνικής Πολιτείας ενάντια σε κάθε μορφή αντισημιτισμού - Media

 

H στρατηγική σχέση μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ, η συνεργασία μεταξύ της ελληνικής και της εβραϊκής διασποράς, καθώς και ζητήματα ασφαλείας της ευρύτερης περιοχής της Μέσης Ανατολής ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς με εκπροσώπους των αμερικανοεβραϊκών οργανώσεων Conference of Presidents of Major American Jewish Organizations, American Jewish Committee, B’nai B’rith International, World Jewish Congress, Anti-Defamation League, National Coalition Supporting Eurasian Jewry και American Israel Public Affairs Committee.

Κατά τη συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, ο κ. Κοτζιάς παρουσίασε την ξεκάθαρη στάση της ελληνικής Πολιτείας ενάντια σε κάθε μορφή αντισημιτισμού, καθώς και μέτρα που έχει λάβει η ελληνική Πολιτεία για να τιμήσει τη μνήμη των Ελλήνων Εβραίων και την προσφορά τους στην ελληνική κοινωνία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:42