search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:10
MENU CLOSE

Ο Αντετοκούνμπο δεν έχει όρια

25.09.2016 11:23
NBA: Εξαιρετικός, αλλά και μοιραίος ο Αντετοκούνμπο - Ηττα των Μπακς από το Χιούστον - Media

 

Ο Ματ Ντελαβεντόβα άφησε το Κλίβελαντ και είναι το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα των Μιλγουόκι Μπακς, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας (σ.σ. 1+1 με την οψιόν στον παίκτη) έναντι 38 εκατ. δολαρίων. Ο Αυστραλός γκαρντ, συμπαίκτης, πλέον, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μίλησε για τον Έλληνα σταρ με τα καλύτερα λόγια και τις προοπτικές του στο ΝΒΑ:
«Υπάρχει λόγος που είναι τόσο καλός ο Γιάννης. Είναι επειδή δουλεύει σκληρά κάθε μέρα και φροντίζει πολύ το σώμα του. Παρακολουθεί συνεχώς βίντεο με αγώνες και είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στην καριέρα του. Πιστεύω πως βοηθήσω τόσο αυτόν, όσο και τον Τζαμπάρι μέσα στο γήπεδο. Ο Γιάννης δεν έχει όρια στην εξέλιξη του και σίγουρα μετά το νέο συμβόλαιο του θα παίξει πιο ελεύθερα και με μεγαλύτερο πάθος», τόνισε ο Αυστραλός διεθνής άσος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50