search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:51
MENU CLOSE

Σφοδρή σύγκρουση Γεωργιάδη-Σπίρτζη στη Βουλή για «βαθύ ΠΑΣΟΚ» και Λαφαζάνη (Video)

27.09.2016 14:16
Σφοδρή σύγκρουση Γεωργιάδη-Σπίρτζη στη Βουλή για «βαθύ ΠΑΣΟΚ» και Λαφαζάνη (Video) - Media

 

Το… βαθύ ΠΑΣΟΚ, η διαπλοκή, η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, η Τράπεζα Αττικής ήταν ο “καμβάς” της σφοδρής σύγκρουσης που είχαν στην Ολομέλεια ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης  κατά την διάρκεια της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου. 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης… συνέχισε από εκεί που το άφησε μια ημέρα πριν, στις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές. Από τους χαρακτηρισμούς, δηλαδή, “λαμόγιο” και “αρχιλαμόγιο” που εκτόξευσε κατά του Χρήστου Σπίρτζη, απόντος του υπουργού. Σήμερα ο “γαλάζιος” αντιπρόεδρος χαρακτήρισε τον Χρήστο Σπίρτζη, ο οποίος βρισκόταν εντός της αίθουσας, “αξιοθρήνητο” και ξεκίνησε την επίθεση προς την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως “ο Λαφαζάνης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου ήταν ιδεολόγοι”. Ο Άδωνις Γεωργιάδης μάλιστα “συνέστησε” στον υπουργό Υποδομών να μην απευθύνει κατηγορίες από εδώ και πέρα στο ΠΑΣΟΚ. “Μην σας ακούσω να ξανακατηγορήσετε το ΠΑΣΟΚ. Είστε πιο ΠΑΣΟΚ από το βαθύ ΠΑΣΟΚ”, ήταν η… “σύσταση” του προς τον Χρήστο Σπίρτζη. 

Παίρνοντας τον λόγο ο υπουργός Υποδομών απάντησε στους χθεσινους χαρακτηρισμούς για το πρόσωπο του που εκτόξευσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, λέγοντας πως “εμείς δεν ξέρουμε για τη διαβάθμιση των λαμογιών. Όποιος έχει ασχοληθεί μπορεί να λέει”, ενώ για το… πόσο ΠΑΣΟΚ είναι, που του απέδωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε χαρακτηριστικά πως “το ΠΑΣΟΚ του σήμερα της δεξιάς και του νεοφιλελευθερισμού δεν έχει καμία σχέση με το παλιό ΠΑΣΟΚ”. Ο Χρήστος Σπίρτζης υποστήριξε πως οι επιθέσεις που δέχεται από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ οφείλονται στο γεγονός πως τα δυο κόμματα φοβούνται πως θα υπάρξει καταγγελία των δανείων τους από την Τράπεζα Αττικής. “Φωνάξτε αλλά πληρώστε και κάνα φράγκο” είπε χαρακτηριστικά. 

Ο υπουργός Υποδομών σημείωσε ακόμα πως στελέχη που πρόσκεινται στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ βρίσκονται γύρω από πολλές αποφάσεις για την Τράπεζα Αττικής, κατονομάζοντας συνεργάτες του Χρήστου Σταϊκούρα και του Ευάγγελου Βενιζέλου. Έβαλε μάλιστα και στο “κάδρο” τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα υποστηρίζοντας πως όταν ο κεντρικός τραπεζίτης “ήταν υπουργός Οικονομικών πίεζε για να πουληθεί η Τράπεζα Αττικής σε ιδιώτες για ένα κομμάτι ψωμί”. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:51