search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:58
MENU CLOSE

«Ήταν σαν βαριοπούλα με δόντια»: Άνδρας περιγράφει την επίθεση από μια αρκούδα (Σκληρές Εικόνες / Video)

03.10.2016 11:46
Αγόρι κατάφερε να συγκρατήσει την ψυχραιμία του όταν το ακολουθούσε μια αρκούδα (Video) - Media

 

Τη στιγμή που τα κοφτερά δόντια της ξέσκιζαν το δέρμα του περιέγραψε ένας άνδρας ο οποίος κατάφερε να επιζήσει από τη συνάντηση του με μια αγριεμένη αρκούδα στα βουνά της Μοντάνα.

Ο Todd Orr περπατούσε στο μονοπάτι και φώναζε ανά τακτά χρονικά διαστήματα «γεια σας αρκούδες» ώστε να μην τρομάξει καμία και του επιτεθεί. Δυστυχώς για αυτόν, μια αρκούδα η οποία είχε μόλις γεννήσει ήταν ιδιαίτερα προστατευτική απέναντι στα μικρά της και του όρμησε.

Μετά την πρώτη της επίθεση, η οποία τον «πέταξε» δέκα μέτρα πίσω, ο Orr έπεσε στο έδαφος και κάλυψε με τα χέρια του μέρος του κεφαλιού του. Η αρκούδα ήταν από πάνω του και του ξέσκιζε την πλάτη, τους ώμους και μέρος του προσώπου.

Μετά από λίγα λεπτά η αρκούδα έφυγε και ο άνδρας προσπάθησε κακήν κακώς να φύγει από το βουνό. Όμως η τύχη του επεφύλασσε και μια δεύτερη συνάντηση με την αρκούδα λίγα λεπτά μετά. «Δεν ξέρω πως με βρήκε, αν μύρισε το αίμα ή αν απλά έτυχε να βρεθώ μπροστά της αλλά δεν λυπήθηκε τίποτα. Μου όρμησε αμέσως και το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ ήταν γιατί σε μένα» δήλωσε σοκαρισμένος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:57