search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:29
MENU CLOSE

Λοβέρδος πρός Ποτάμι: Ελάτε να πάμε μαζί – Το Ποτάμι: Δεν γινόμαστε συνιστώσα του ΠΑΣΟΚ

20.10.2016 15:48
«Αιχμές» Λοβέρδου κατά Τόσκα: Καμία προσαγωγή για την επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ  - Media
 
Τη… «μίζα» προκειμένου να πάρουν και πάλι μπρος οι μηχανές του διαλόγου για συνεργασία μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού «γύρισε» ο Ανδρέας Λοβέρδος στη Βουλή, αρπάζοντας την ευκαιρία που του δόθηκε. 
 
Η ευκαιρία; Η… θεά τύχη το έφερε έτσι και βρέθηκαν να κάθονται δίπλα-δίπλα στην Ολομέλεια της Βουλής ο Κώστας Μπαργιώτας από το Ποτάμι και η Εύη Χριστοφιλοπούλου από το ΠΑΣΟΚ κατά την διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την κοινωνική οικονομία. 
 
«Απευθύνομαι στο Ποτάμι. Κύριε Μπαργιώτα, απευθύνομαι σε εσάς. Πρέπει να συνεργαστούμε. Και πρέπει να συνεργαστούμε σε αυτήν την Βουλή, να κάνουμε μια ενιαία Κοινοβουλευτική Ομάδα, να απαντήσουμε έτσι σε όλη αυτήν την απόπειρα που γίνεται από το δικομματισμό, τον μικρό δικομματισμό, να μας παραμερίσει. Δεν θα τα καταφέρει» είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος καθώς αναφερόταν στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών και την άκαρπη, όπως αποδείχθηκε, Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής για την συγκρότηση του ΕΣΡ. 
 
«Οφείλω να πω ότι η κοινοβουλευτική διαδικασία αποκτά ενδιαφέρον. Ο κ. Μπαργιώτας μετατοπίστηκε πλέον στο χώρο, στα έδρανα, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης» ήταν το σχόλιο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Μαντά, ο οποίος ανέβηκε στο βήμα της Βουλής αμέσως μετά τον Ανδρέα Λοβέρδο. 
 
Σχολιάζοντας την πρόταση Λοβέρδου το γραφείο τύπου του Ποταμιού τόνισε ότι «όσοι έπαθαν αφωνία όταν η κ. Γεννηματά ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το διάλογο και δεν συναινεί σε μία καθαρή ανοιχτή διαδικασία εκλογής αρχηγού από την κοινωνία, ξαναβρήκαν τη μιλιά τους και μας ζητούν να γίνουμε συνιστώσα του ΠΑΣΟΚ. Δε θα γίνουμε!».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:26