search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:19
MENU CLOSE

Ο Μιχάλης Ρέππας αποκάλυψε την ηλικία του (Video)

22.10.2016 10:07
Ο Μιχάλης Ρέππας αποκάλυψε την ηλικία του (Video)  - Media

 

«Στην αρχή με έπιασε κατάθλιψη του τύπου “γιατί θεέ μου σε μένα”. Μετά με έπιασε οργή και μετά η λογική», ανέφερε ο Μιχάλης Ρέππας, ο οποίος αποκάλυψε την ηλικία του.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο σεναριογράφος, συγγραφέας, σκηνοθέτης και ηθοποιός στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» είπε: «Είμαι 57 χρονών. Οφείλω να ομολογήσω ότι αυτό που άκουγα παλιά, ότι η ορμή δεν είναι ίδια, τώρα που είμαι 57 βλέπω ότι λιγοστεύει. Δηλαδή, ίσως πιο πολύ θέλεις να κολακεύεσαι, να φλερτάρεις, παρά να θέλεις το… κυρίως πιάτο. Κάπου στα 45 άρχισα να βλέπω εδώ στο στομαχάκι μια επαύξηση. Στην αρχή με έπιασε κατάθλιψη του τύπου “γιατί θεέ μου σε μένα”. Μετά με έπιασε οργή και μετά η λογική. Αφού δεν γίνεται μόνο του, θα το κάνω εγώ. Και φώναξα τον γυμναστή μου και ήμουν σε δύσκολη φάση ψυχολογικά και με βοήθησε πάρα πολύ και με τις ασκήσεις του και με τον ήρεμο χαρακτήρα του».

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:14