06/06/2020 21:40:32

Απολύσεις και στο δημόσιο απαιτούν οι δανειστές - Θέλουν το μέτρο να έχει μόνιμο χαρακτήρα

Φήμες για αλλαγή «φρουράς» στους δανειστές το  φθινόπωρο - Media

 

Απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων και, μάλιστα, με μόνιμο χαρακτήρα, απαιτεί η Τρόικα, βάζοντας το συγκεκριμένο ζήτημα πρώτο σε ένα πακέτο έξι μέτρων, που έριξε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την α' αξιολόγηση, όπως αναφέρει η "Αγορά" που κυκλοφορεί το Σάββατο.  

Οι δανειστές στοχεύουν απευθείας στο δημόσιο τομέα, υποστηρίζοντας απευθείας ότι έμεινε αλώβητος στην κρίση, σε αντίθεση με πλήγματα που υπέστησαν οι ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με την "Αγορά", οι δανειστές ζητούν επίσης να φύγουν με συνοπτικές διαδικασίες οι επίορκοι υπάλληλοι, να απομακρύνονται από την υπηρεσία τους οι υπάλληλοι που αξιολογούνται αρνητικά για τρεις συνεχόμενες φορές, να εξαλειφθούν τα ειδικά μισθολόγια, να μην υπάρξει η οποιαδήποτε παρέκκλιση από τον κανόνα 1:5 για τις προσλήψεις και τις αποχωρήσεις και να μπει άμεσα "λουκέτο" σε φορείς - φαντάσματα.
 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.