search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:55
MENU CLOSE

Απολύσεις και στο δημόσιο απαιτούν οι δανειστές – Θέλουν το μέτρο να έχει μόνιμο χαρακτήρα

11.11.2016 18:08
Φήμες για αλλαγή «φρουράς» στους δανειστές το  φθινόπωρο - Media

 

Απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων και, μάλιστα, με μόνιμο χαρακτήρα, απαιτεί η Τρόικα, βάζοντας το συγκεκριμένο ζήτημα πρώτο σε ένα πακέτο έξι μέτρων, που έριξε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για την α’ αξιολόγηση, όπως αναφέρει η “Αγορά” που κυκλοφορεί το Σάββατο.  

Οι δανειστές στοχεύουν απευθείας στο δημόσιο τομέα, υποστηρίζοντας απευθείας ότι έμεινε αλώβητος στην κρίση, σε αντίθεση με πλήγματα που υπέστησαν οι ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με την “Αγορά”, οι δανειστές ζητούν επίσης να φύγουν με συνοπτικές διαδικασίες οι επίορκοι υπάλληλοι, να απομακρύνονται από την υπηρεσία τους οι υπάλληλοι που αξιολογούνται αρνητικά για τρεις συνεχόμενες φορές, να εξαλειφθούν τα ειδικά μισθολόγια, να μην υπάρξει η οποιαδήποτε παρέκκλιση από τον κανόνα 1:5 για τις προσλήψεις και τις αποχωρήσεις και να μπει άμεσα “λουκέτο” σε φορείς – φαντάσματα.
 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:55