search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 03:47
MENU CLOSE

Χρυσοβελώνη: Περιμένω τις εξηγήσεις του Καμμένου

12.11.2016 08:49
Σε φάση διάλυσης οι ΑΝΕΛ: Παραιτήθηκε η Χρυσοβελώνη - Media

 

Κομμένες παραμένουν οι γέφυρες του Πάνου Καμμένου με τη Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η οποία δηλώνει ότι πληροφορήθηκε τη «βίαιη» απομάκρυνσή της από την κυβέρνηση από την τηλεόραση.

Μιλώντας στην «Εφημερίδα των Συντακτών» η πρώην υφυπουργός Υποδομών αποφεύγει να αποσαφηνίσει αν θα αποχωρήσει από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ενώ αφήνει ανοιχτό ενδεχόμενο στις επόμενες εκλογές το κόμμα της να μην κατέβει αυτόνομα.

«Παρά το γεγονός ότι ήμουν η τελευταία από τους Ανεξάρτητους Έλληνες που εισήλθα στο προηγούμενο κυβερνητικό σχήμα, εντούτοις ήμουν η μόνη που τέθηκα εκτός της πρότασης του Πάνου Καμμένου, προφανώς στο πλαίσιο τήρησης εσωκομματικών ισορροπιών και όχι λόγω αναποτελεσματικότητάς μου στην άσκηση των καθηκόντων μου. Θεωρώ όμως ότι ήταν άκομψη η συμπεριφορά που επέδειξε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων απέναντί μου να μη με ενημερώσει έστω τηλεφωνικά για τη βίαιη απομάκρυνσή μου από τη θέση της υφυπουργού, την οποία πληροφορήθηκα από την τηλεόραση το βράδυ της Παρασκευής που μας πέρασε. Επομένως, γι’ αυτή και μόνο τη συμπεριφορά λυπάμαι», αναφέρει.

Η κ. Χρυσοβελώνη εξηγεί ότι «είναι πολύ νωρίς για να πάρει οποιεσδήποτε αποφάσεις» απαντώντας σε ερώτηση της εφημερίδας για το αν μπορεί να αποχωρήσει από τους ΑΝΕΛ ή να αναστείλει την πολιτική δραστηριότητα που έχει με το κόμμα της. «Σήμερα βρίσκομαι σε στάση αναμονής και σε κατάσταση ανασυγκρότησης, προσωπικής, οικογενειακής και επαγγελματικής. Θέλω να πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα τύχω κάποιων σχετικών εξηγήσεων από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ. Είναι γεγονός ότι η πάροδος του χρόνου λειτουργεί πάντοτε θετικά για την αντιμετώπιση κάθε δυσάρεστης κατάστασης», προσθέτει.

«Δεν υπήρξα ποτέ πολιτική γυρολόγος. Οι λόγοι που με οδήγησαν στην αποχώρησή μου από τη ΝΔ εξακολουθούν να υπάρχουν και επομένως δεν υπάρχει καμία σκέψη επ’ αυτού», σημειώνει σε άλλο σημείο.

Πηγή: Εφημερίδα των Συντακτών

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50